Online trainingen

Je kunt een online training volgen waarbij je begeleid wordt, of je kiest voor een zelfhulptraining. Bij een zelfhulptraining kun je tussendoor altijd je vraag stellen.

Problemen de baas - begeleid

In de training “Problemen de baas” staan je gedachten centraal.

Bij verschillende problemen zijn de negatieve gedachten een automatisch proces geworden. Het is een gewoonte geworden om op die manier te denken- zó gewoon dat je er niet eens meer bij stil staat welke gedachten je hebt. Het lijkt daardoor dat je vanzelfsprekend een bepaald gevoel krijgt naar aanleiding van een gebeurtenis of een situatie.

Lees meer over deze online training

Faalangsttraining voor scholieren - begeleid

Als je het moeilijk vind om (jezelf) te presenteren, of als je weinig zelfvertrouwen hebt, je het moeilijk vindt om met andere mensen om te gaan, of dat je bij het maken van proefwerken bijvoorbeeld stijf staat van de zenuwen.

Lees meer over deze online training

Omgaan met mijn boosheid - begeleid

Misschien heb je jezelf al vaker voorgenomen dat je het niet meer zover zult laten komen. En misschien heb je je partner gezworen dat het nooit meer zal gebeuren. Het zijn goede bedoelingen, maar het veranderen van een patroon is een hele klus met valkuilen op de loer.

Lees meer over deze online training

Weerbaarheidstraining - begeleid

Deze training is geschikt voor je als je moeite hebt om voor jezelf op te komen of als je het moeilijk vindt om kritiek te geven of te krijgen. Misschien vindt je het lastig om vriendschap te sluiten.

Lees meer over deze online training

Cursus voor mannen - begeleid

Deze training is geschikt voor jou als je bijvoorbeeld jezelf als man beter wilt leren begrijpen. Of misschien wil je inzicht krijgen in de achtergrond van je gedrag als man.

Lees meer over deze online training

Administratie en budgetteren - zelfhulp

Deze training is geschikt voor je als je moeite hebt om je administratie op orde te houden of als je inzicht wil krijgen in je bestedingen.

Lees meer over deze online training

'Ik (k)en mijn kind' - zelfhulp

Door middel van deze training willen wij je een aantal belangrijke zaken onder de aandacht brengen die je kunnen helpen om je goed aan te laten sluiten bij je kind, waardoor je goed de opvoeding kan geven die het beste werkt voor jullie.

Lees meer over deze online training

'Wie ik ben' voor pubers - zelfhulp

Voor als je vragen hebt over wie je bent, als je moeite hebt bij het maken van keuzes en als je onzeker bent over jezelf.

Lees meer over deze online training

Werken (z)onder stress - zelfhulp

Stress op het werk, we hebben er allemaal wel eens last van. De één kan er beter mee omgaan dan de ander, en soms kan het goed zijn om eens stil te staan bij wat werk betekent in jouw leven. Heb je er last van dat je je werk niet kunt loslaten? Ben je angstig om naar je werk toe te gaan? Durf je geen nee te zeggen tegen nog meer opdrachten? Allemaal vragen die we ons vaak stellen.

Lees meer over deze online training

Luister 's? - zelfhulp

De titel van deze training kun je op twee manieren lezen: alsof je een ouder bent, maar ook alsof je een kind bent. Ouders willen graag dat hun kinderen naar hen luisteren, en kinderen willen ook heel graag dat ouders naar hen luisteren. In deze training leer je hoe je op een andere manier naar je kind kunt kijken en luisteren, zodat je je opvoeding beter op je kind kunt afstemmen.

Lees meer over deze online training