Online trainingen

Je kunt gratis een zelfhulptraining volgen. 

Administratie en budgetteren - zelfhulp

Deze training is geschikt voor je als je moeite hebt om je administratie op orde te houden of als je inzicht wil krijgen in je bestedingen.

Lees meer over deze online training

'Ik (k)en mijn kind' - zelfhulp

Door middel van deze training willen wij je een aantal belangrijke zaken onder de aandacht brengen die je kunnen helpen om je goed aan te laten sluiten bij je kind, waardoor je goed de opvoeding kan geven die het beste werkt voor jullie.

Lees meer over deze online training

'Wie ik ben' voor pubers - zelfhulp

Voor als je vragen hebt over wie je bent, als je moeite hebt bij het maken van keuzes en als je onzeker bent over jezelf.

Lees meer over deze online training

Werken (z)onder stress - zelfhulp

Stress op het werk, we hebben er allemaal wel eens last van. De één kan er beter mee omgaan dan de ander, en soms kan het goed zijn om eens stil te staan bij wat werk betekent in jouw leven. Heb je er last van dat je je werk niet kunt loslaten? Ben je angstig om naar je werk toe te gaan? Durf je geen nee te zeggen tegen nog meer opdrachten? Allemaal vragen die we ons vaak stellen.

Lees meer over deze online training

Luister 's? - zelfhulp

De titel van deze training kun je op twee manieren lezen: alsof je een ouder bent, maar ook alsof je een kind bent. Ouders willen graag dat hun kinderen naar hen luisteren, en kinderen willen ook heel graag dat ouders naar hen luisteren. In deze training leer je hoe je op een andere manier naar je kind kunt kijken en luisteren, zodat je je opvoeding beter op je kind kunt afstemmen.

Lees meer over deze online training