Werken aan je seksleven

Bij veel stellen komt het voor dat hun seksleven na enige tijd niet meer zo spannend is als vroeger. Of ze vrijen minder. Hebben jullie daar ook last van en wil je dit veranderen? Ga op zoek naar de oorzaak. Misschien is de sleur ingetreden? Of heeft een van jullie lichamelijke klachten. Samen kun je zoeken naar een antwoord.

Tip 1: Samen op zoek naar antwoorden

Het antwoord op de vraag hoe het komt dat jullie seksleven niet gaat zoals je zou willen, krijg je alleen als je met je partner in gesprek gaat. Praat met je partner. Wat hebben jullie nodig om wel tot een bevredigend seksleven te komen? Vinden jullie het moeilijk om over je liefdesleven te praten, dan kunnen jullie ook de hulp inroepen van een seksuoloog of een maatschappelijk werker.

Tip 2: Ga naar een seksuoloog of maatschappelijk werker

Vinden jullie het moeilijk om samen te praten? Ga samen naar een seksuoloog of maatschappelijk werker. Deze kan de barrières misschien voor jullie wegnemen.

Tip 3: Neem initiatief

Er verandert alleen iets als iemand de eerste stap neemt. Ben jij dat?

Hulp als je seksleven in het slob is geraakt

Wil je ondersteuning bij het aanpakken van je liefdesleven? Wij kunnen je op verschillende manieren helpen. Kies hieronder bij Direct aan de slag hoe je contact met ons opneemt.