Creatief Leven (online programma)

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Lansingerland

Heb je last van gevoelens van eenzaamheid? Wanneer eenzaamheid een last wordt, wanneer je het gevoel hebt teveel alleen te zijn en je er klaar voor bent om hier verandering in te brengen, dan is de cursus Creatief Leven iets voor jou. Dit kan nu ook online! De training kun je zelfstandig volgen of met begeleiding. Wil je hier eerst meer lezen over Creatief Leven, klik dan op deze link.

Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag?

Neem contact op met Evelyne Broekhuis van Kwadraad via T 088 900 4000 of via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'. Evelyne is een van de specialisten Eenzaamheid en je kan met haar overleggen hoe je begeleiding zal plaatsvinden. Dat kan telefonisch, via de mail, via een videoprogramma, of een combinatie daarvan. Je ontvangt een link naar de aanmeldpagina voor de online cursus. De cursus kost €69,90 en als je je aanmeldt via Kwadraad ontvang je 10 euro korting.

Creatief Leven online Lansingerland