Gelukkige ouders - blije kinderen

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Krimpenerwaard

Kort geleden ouders geworden? Dan staat je leven even op zijn kop. Van partner naar ouderschap is een geweldige, leuke en spannende overgang. Maar ook een uitdaging. Er is opeens zoveel veranderd!

Hoe houden jullie het leuk thuis? Als je moe bent door het zorgen voor de kleine, het huishouden, je werk en allerlei andere taken? Tijd voor elkaar is minder vanzelfsprekend geworden. Maar wel heel erg fijn en belangrijk. Een gelukkige partnerrelatie is de basis voor een goede ontwikkeling van je kindje. Hoe geven jullie dit vorm in jullie nieuwe leven?

Kom vooral samen (tijd voor elkaar) naar deze thema-avond en ga mee op ontdekkingstocht. Een avond vol humor, info en inspiratie. Ontmoet andere stellen die in dezelfde fase zitten en ontdek hoe je kunt genieten van de kleine, maar ook (nog) van elkaar!

Praktische informatie

Dinsdag 8 oktober 2019
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: Meidoornstraat 3d, Bergambacht
Kosten: geen

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Famke Jansen (f.jansen@kwadraad.nl) of Lian van Trierum (l.vantrierum@kwadraad.nl) of meld je direct aan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.