Grip en Glans

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Noordwijk

Let op! I.v.m. het Coronavirus en de daarmee te treffen voorzorgsmaatregelen gaat deze cursus op deze datum niet door. Zodra het weer mogelijk is, wordt er een nieuwe datum gepland. 

Ontdekken, bedenken en doen! 

Iedereen denkt wel eens: ‘ik wil wel iets doen, maar het komt er steeds niet van’, ‘ik zou wel wat meer sociale contacten willen hebben’, of ‘ik wil iets vinden wat echt goed bij mij past’.

Vind je het jammer dat het bij een gedachte blijft en wil je nu een keer echt iets gaan doen? Wil je positiever in het leven staan, je zelfvertrouwen vergroten en leren meer initiatief te nemen? Dan is de groepscursus Grip & Glans echt iets voor jou! Deze groep wordt in samenwerking met Welzijn Noordwijk georganiseerd.

Bij de groepscursus brengen wij aan de hand van individuele opdrachten in kaart waar jouw persoonlijke doelen liggen. Wat is voor jou belangrijk en wat kan jij zelf veranderen? Hiermee ga je aan het werk. Van ontdekken en bedenken naar doen. Je deelt ervaringen en verhalen in de groep en wisselt onderling tips uit om zo het beste uit jezelf te halen. Daarnaast geven wij je handvatten om te werken aan dingen waar je zelf invloed op hebt.

Voor wie?

Alle inwoners van Noordwijk van 18 jaar en ouder die positiever in het leven willen komen te staan en die hun zelfvertrouwen willen vergroten.

Praktische informatie

  • Zes bijeenkomsten, vanaf dinsdag 7 april 2020. Vervolgdata: 14, 21 en 28 april, 12 en 19 mei 2020. Plus een nader te bepalen terugkombijeenkomst.
  • Van 14.00 tot uiterlijk 16.30 uur.
  • Locatie: Welzijn Noordwijk, Wassenaarsestraat 5 te Noordwijk.
  • Kosten: eenmalig 30 euro voor materiaal. Indien de kosten een belemmering zijn voor jouw deelname, is volledige of gedeeltelijke korting in overleg mogelijk.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze cursus? Neem contact met ons op via T 088 900 4000 of meld je aan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.