Hoe ga jij om met geld?

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Wassenaar

Wil jij graag meer handvatten om jouw administratie op orde te krijgen? Wil je meer zicht op jouw maandbegroting? Ben je benieuwd waar je (mogelijk) allemaal recht op hebt? Volg dan de training 'Hoe ga jij om met geld?'.

Geldzaken en administratie kunnen best lastig zijn. In de cursus gaan we kijken naar jouw administratie en doe je kennis op over verschillende onderwerpen die hiermee te maken hebben. Maak kennis met de mogelijkheden die er zijn en krijg inzicht in jouw financiële situatie.

We gaan op een leuke en interactieve manier aan de slag met jouw maandbegroting, administratiemap en vertellen wij je meer informatie waar je (mogelijk) allemaal recht op hebt en wat voor ondersteuning je daarbij kan krijgen.

Praktische informatie

  • Start: vrijdag 1 oktober 2021. De vervolgbijeenkomsten zijn op 8, 15, 22, 29 oktober, 5 november en 3 december 2021.
  • Tijd: van 09.30-11.00 uur.
  • Locatie: online, op locatie en een mix daarvan.
    Geef bij je aanmelding aan wat jouw voorkeur heeft.
  • Kosten: geen.
  • Benodigdheden: je ontvangt vooraf een pakketje met de benodigdheden voor de cursus. Daarnaast vragen wij jullie om voorafgaand een administratiemap en tabbladen aanschaffen.

Informatie een aanmelden

Voor meer informatie stuur een mail naar bureaudienst.wassenaar@kwadraad.nl of bel 088-9004000. Aanmelden kan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'. Vergeet hier niet bij te vermelden of je deze training liever online, op locatie of zowel online als op locatie wil volgen.