Hoe ga jij om met geld?

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Wassenaar

Let op! I.v.m. het Coronavirus en de daarmee te treffen voorzorgsmaatregelen gaat deze cursus op deze datum niet door. Zodra het weer mogelijk is, wordt er een nieuwe datum gepland. 

Geldzaken en administratie kunnen best lastig zijn. In de cursus gaan we kijken naar je administratie en doe je kennis op over verschillende onderwerpen. Maak kennis met de mogelijkheden en krijg inzicht in jouw financiële situatie. Je leert nieuwe vaardigheden om grip te krijgen op je geld. Ook wordt er aandacht besteed aan de mogelijkheden tot ondersteuning hierin en aan digitalisering.

Wil jij beter leren omgaan met geld? Volg dan de cursus ‘Hoe ga jij om met geld?’

De cursus wordt gegeven door een maatschappelijk werker en een sociaal raadsvrouw. In de cursus ga je actief aan de slag met oefeningen en jouw administratie(map).

Praktische informatie

Startdatum: woensdag 13 mei 2020. Vervolgdata: 20 en 27 mei, 3 en 10 juni 2020.
Tijd: 15.30-17.00 uur.
Terugkomdag: woensdag 8 juli 2020 van 15.30-17.00 uur.
Locatie: CJG Wassenaar, Rijksstraatweg 324 te Wassenaar.
Kosten: geen
Benodigdheden: een administratiemap en tabbladen

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen via T 088 900 4000. Vraag dan naar de bureaudienst van Wassenaar. Je kunt ook een mail sturen naar bureaudienst.wassenaar@kwadraad.nl of meld je direct aan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.