Houd me vast

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Wassenaar

De cursus Houd me vast is de cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar.

Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen! Houd me vast is ‘EFT-light’, een lichte vorm van EFT-therapie.

‘Houd me vast’ is een cursus van 8 x 2 uur, gegeven door twee hiervoor getrainde EFT-trainers. In de cursus ga je actief aan de slag met het gelijknamige boek en met gespreksoefeningen.

Wanneer en hoe vaak?

Acht bijeenkomsten van donderdag 10 oktober t/m 28 november 2019 van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Locatie

Wassenaar, Rijksstraatweg 324 (CJG)

Kosten

€ 44,00 voor het boek en twee werkboeken

Informatie of aanmelden

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar bureaudienst.wassenaar@kwadraad.nl of bellen via T 088 900 4000. Je kunt je aanmelden via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.