Houd me vast

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Alphen aan den Rijn

Houd me vast is dé cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Tom in de buurt en Kwadraad organiseren samen de cursus ‘Houd me vast’.

Er ontstaat een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie; een cadeau voor elkaar en eventuele kinderen!

Houd me vast is ‘EFT-light’, een lichte vorm van EFT-therapie. In de cursus ga je actief aan de slag met het gelijknamige boek van Sue Johnson en met gespreksoefeningen. Tijdens de bijeenkomsten werken we een klein deel in groepsverband en is er daarnaast veel ruimte om met je eigen partner in alle privacy de
gesprekken te voeren. De cursus wordt gegeven door ervaren relatiecoaches.

Voor wie is deze groep?

Voor stellen die willen werken aan verbetering van hun relatie.

Praktische informatie

  • Start: woensdag 18 mei 2022 (t/m 6 juli)
  • Tijd: 09.30-11.30 uur
  • Locatie: Regiokantoor Tom in de buurt, Henry Dunantweg 42, Alphen a/d Rijn
  • Kosten: € 46,40 (Houd me vast boek en twee werkboeken)

Informatie en aanmelden

Bel voor meer informatie naar Tom in de buurt: 088 900 4567 of stuur een e-mail naar k.ensing@tomindebuurt.nl of m.delange@tomindebuurt.nl.