Houd me vast

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Nieuwkoop

Houd me vast is dé cursus om je (partner) relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen!

In de cursus ga je actief aan de slag met het boek van Sue Johnson en met gespreksoefeningen. Tijdens de bijeenkomsten werken we een klein deel in groepsverband en is er daarnaast veel ruimte om met je eigen partner in alle privacy de gesprekken te voeren. De cursus wordt gegeven door getrainde relatiecoaches.

Praktische informatie

  • Acht bijeenkomsten op donderdag vanaf 24 februari t/m 24 april
  • Tijd: 15.00 tot 17.00 uur.
  • Locatie: Buurtcentrum Nieuwkoop, De Verbinding 1, Nieuwkoop

Kosten

De cursus is gratis, alleen de kosten voor het boek en werkboek ‘Houd me vast’ bedragen € 46,40.

Meer informatie en aanmelden

Stuur voor meer informatie of je aanmelding een e-mail naar Marianne van Tol via ma.vantol@tomindebuurt.nl of bel naar Tom in de buurt: 088 900 4567.