Houd me vast - voor ouders met jonge kinderen

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Noordwijk

Let op! I.v.m. het Coronavirus en de daarmee te treffen voorzorgsmaatregelen gaat deze cursus op deze datum niet door. Zodra het weer mogelijk is, wordt er een nieuwe datum gepland. 

De cursus Houd me vast is de cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar.

Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen! Houd me vast is ‘EFT-light’, een lichte vorm van EFT-therapie.

Deze cursus is gericht op ouders van jonge kinderen.

‘Houd me vast’ is een cursus van 8 x 2 uur, gegeven door twee hiervoor getrainde EFT-trainers. In de cursus ga je actief aan de slag met het gelijknamige boek en met gespreksoefeningen.

Wanneer en hoe vaak?

Acht bijeenkomsten vanaf vrijdag 20 maart 2020 van 14.30-16.30 uur.

Locatie

Raadhuisstraat 4, Noordwijk

Kosten

€ 47,90 (incl. verzendkosten) voor het boek en twee werkboeken. Deze boeken dienen zelf aangeschaft te worden. Wacht daarmee totdat je een bericht hebt gekregen dat de groep definitief doorgaat.
2 stuks van het werkboek voor echtparen (samen € 23,90)
1 x het boek Houd me vast  (€ 22,00)

Informatie of aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de trainers:

Anouk van der Plas, T 0636326369 a.vanderplas@kwadraad.nl
Marieke Caspers, T 0642704468 m.caspers@kwadraad.nl
Mireille van der Meer, T 0621599328 m.vandermeer@kwadraad.nl

of via T 088 900 4000. Je kunt je aanmelden via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.