Leven met plezier

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Noordwijk

Iedereen denkt wel eens: ‘ik wil wel iets doen, maar het komt er steeds niet van’ of ‘ik zou wel wat meer sociale contacten willen hebben’ en ook ‘ik wil graag iets doen, wat goed bij mij past’.

Vind je het jammer dat het bij een gedachte blijft, wil je echt iets doen wat bij je past? Of misschien ook positiever in het leven staan, je zelfvertrouwen vergroten en leren meer initiatief te nemen? Dan is de groepscursus Leven met plezier echt iets voor jou!

Deze groep is een samenwerking van Welzijn Noordwijk en Kwadraad maatschappelijk werk.

Aan de hand van individuele opdrachten brengen we in kaart waar jouw persoonlijke doelen liggen. Je deelt ervaringen en verhalen in de groep en wisselt onderling tips uit om zo het beste uit jezelf te halen en te leven met plezier. Daarnaast geven wij je handvatten om te werken aan dingen waar je zelf invloed op hebt.

Voor wie is deze cursus?

Alle inwoners van Noordwijk van 18 jaar en ouder

Praktische informatie

  • Op maandag van 19.00-21.30 uur vanaf 15 oktober 2018. Vervolgdata: 22 en 29 oktober,  5, 12, en 19 november 2018
  • Een terugkombijeenkomst wordt in overleg bepaald.
  • Locatie: Bij Welzijn Noordwijk, aan de Wassenaarsestraat 5, Noordwijk
  • Kosten: €30,00 voor de totale cursus. Dit is inclusief persoonlijke werkmap en koffie en thee. Indien de kosten een belemmering zijn voor jouw deelname, is volledige of gedeeltelijke korting in overleg mogelijk.

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan telefonisch via 06 40 56 70 77 en per email op nikki.vanderven@welzijnnoordwijk.nl. Ook voor vragen of meer informatie kan je hier terecht.