Met Man en Macht

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Rijswijk

Een gespreksgroep voor Rijswijkse mannen.

Eind maart komen mannen van alle leeftijden voor een reeks van circa 12 avonden bijeen, om zich – uiteraard vertrouwelijk – met vraagstukken bezig te houden, zoals: “Hoe staan we als man in het leven? Waar liggen de uitdagingen, waar de struikelbrokken? Hoe staat het met onderwerpen zoals gezondheid, relaties en zeker ook het werk?“ (of het ontbreken daarvan....) Gefocusseerd  wordt op aanvullende, persoonlijke krachtbronnen, kwaliteiten en energieën, met het doel deze `winstgevend` in het dagelijks leven te gebruiken.

Voor wie?

De groep is bedoeld voor mannen, die het gevoel hebben, dat “dit hen goed zou kunnen doen”. Vooral als mannen merken dat ze het niet meer zo zien zitten, dat ze zich om veel redenen misschien een beetje teruggetrokken hebben en/of zichzelf weleens betrappen, dat ze een beetje teveel van zogenaamde genotmiddelen gebruiken.

Deze groep komt tot stand in samenwerking met Kwadraad en en een maatschappelijk werker en counselor die na jaren in het buitenland werkzaam geweest te zijn, weer terug is in Nederland.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze cursus? Neem contact met ons op via 088 900 4000 of meld je aan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.