Mantelzorgcafé

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Zoeterwoude

In het Mantelzorgcafé ontmoeten mantelzorgers elkaar in een ongedwongen sfeer. Mantelzorgers kunnen lotgenoten ontmoeten en nieuwe contacten leggen.

Mantelzorgcafé 17 augustus: respijtzorg

Het zorgen voor een naaste kan veel voldoening geven, maar soms ook zwaar zijn. Veel mantelzorgers hebben af en toe behoefte aan even tijd voor zichzelf en vinden het prettig dat de zorg tijdelijk wordt overgenomen door beroepskrachten of vrijwilligers. Dit heet respijtzorg.

Welke hulp is er in en rond Zoeterwoude om vanuit vrijwilligers of professionals bijgestaan te worden? Wellicht zoekt u op dit moment al hulp of wilt u juist voor de toekomst daar over nadenken? U krijgt uitleg en er ligt ook allerlei materiaal voor u klaar, zodat u naderhand thuis de informatie nog eens kunt bekijken.

We zullen ook tijd vrijhouden om onderling bij te praten over de ervaringen die u wilt delen met andere mantelzorgers. Verhalen bespreken kan verlichting geven. En u geeft elkaar de beste tips en adviezen!

Uiteraard volgen we de adviezen van het RIVM tijdens de bijeenkomst.

Praktische informatie

  • Dinsdag 17 augustus 2021
  • Van 13.30 - 15.30 uur
  • Locatie: Cultuurhuis, Dorpsstraat 19 in Zoeterwoude

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Lisette Hart, door te bellen naar 088 900 4000.

Aanmelden

Meld je aan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.