Omgaan met je ex - lotgenotengroep voor vrouwen

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Delft

Veel vrouwen lopen tegen hetzelfde probleem aan: “Hoe ga ik om met mijn ex?” Het heeft veel voordelen om mensen daarin met elkaar in contact te brengen. Zou jij ook wel eens met anderen daarover willen praten? Kom dan naar de lotgenotengroep ‘Omgaan met je ex’.

Je ontmoet andere gescheiden vrouwen  en deelt ervaringen. Met elkaar ga je in op vragen, geef je elkaar handvatten en krijg je steun en inzicht in je eigen situatie en mogelijkheden.

Er zijn voldoende thema’s die ingezet kunnen worden tijdens de bijeenkomsten, maar de groep bepaalt zelf waar behoefte aan is. Sleutelwoorden: veilig, herkenning, steun, ontladen en gezelligheid.

In eerste instantie zal het gaan om een groepje vrouwen van 5 à 6 personen, waar eventueel mensen bij aanhaken of misschien wel afvallen. De naam voor de groep mogen jullie zelf bedenken:

Omgaan met je ex
Het blijft toch de vader van je kinderen
Ex forever
…………

Een maatschappelijk werker begeleidt de groep.  

Praktische informatie

De groep start op woensdag 1 oktober 2014 van 10.00-11.30 uur.
Locatie:  Delft, Pootstraat 174c
Er is geen eigen bijdrage. 

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze cursus? Neem contact met ons op via 088 900 4000 of meld je aan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.