Positief leven

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Oegstgeest

Het Sociaal team Oegstgeest organiseert in samenwerking met GGZ Rivierduinen een cursus Positief Leven. In deze bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulness oefeningen, leert men wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken.

Is dit iets voor mij?

In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan waardoor je veerkracht als alternatief voor 'sterk zijn'  kan ontwikkelen?

Over de cursus

  • 5 bijeenkomsten, start op 7 maart 2022.
  • Vervolgdata: 14 maart, 21 maart, 28 maart en 4 april.
  • Tijd: 10.00 - 12.00 uur.
  • Locatie: CJG, Rhijngeesterstraatweg 13b, Oegstgeest (vlak naast het gemeentehuis).

Meer informatie en aanmelden

Neem voor meer informatie contact op met het Sociaal Team Oegstgeest, door te bellen naar 071 5191 819 of stuur een e-mail naar sociaalteam@oegstgeest.nl.