Praten over rouw in coronatijd

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Krimpenerwaard

Heb je de afgelopen tijd een dierbaar iemand verloren? Was het door de corona maatregelen niet mogelijk, om afscheid te nemen zoals je gewild had?

Ervaringen delen met anderen die dit ook meegemaakt hebben kan helpen. Kwadraad maatschappelijk werk organiseert bij voldoende belangstelling een lotgenotengroep.

Voor wie?

De gespreksgroep is voor ieder die een dierbare verloren heeft. Dit kan gaan om een ouder, een partner, een ander familielid of een goede vriend, vriendin. Als je je aangesproken voelt en mee wilt doen, meld je dan aan. Er word rekening gehouden met de coronamaatregelen bij het kiezen van de ruimte en van de hoeveelheid deelnemers, zodat voldoende afstand van elkaar gehouden
kan worden.

Praktische informatie

Het gaat om vier bijeenkomsten vanaf donderdag 1 oktober 2020 van 15.00-17.00 uur. Locatie wordt nader bepaald, afhankelijk van het aantal deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan de gespreksgroep.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen via T 088 900 4000. Je kunt ook een mailtje sturen naar a.jansen@kwadraad.nl of l.vanderhoeven@kwadraad.nl. Je kunt je ook direct aanmelden via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.