Praten over verlies van partner

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Krimpenerwaard

Hoe verwerk je het verlies als iemand van wie je houdt overlijdt? Hoe ga je om met pijn, verdriet of boosheid? De gespreksgroep over rouw bij verlies van partner kan je helpen het verlies een plaats te geven. Hier ontmoet je anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. Maatschappelijk werkers van Kwadraad begeleiden de groep. Ze helpen je omgaan met het verlies en je leven weer op te pakken.

Voor wie?

Mensen die zich aanmelden voor een rouwgroep zijn gewone mensen met verdriet. Het is zeer ingrijpend om je partner te verliezen. Voor u als nabestaande staat het leven stil. Het leven wordt nooit meer hetzelfde. Gevoelens van wanhoop, verdriet, boosheid, angst en eenzaamheid komen veel voor. Met elkaar over deze gevoelens praten helpt de meeste mensen verder. Je voelt je niet meer de enige die deze gevoelens heeft.
Kun en wil je er met lotgenoten over praten en wil je ook de verhalen van de andere deelnemers horen dan ben je van harte uitgenodigd om mee te doen met deze groep.

Praktisch

  • Tien bijeenkomsten op woensdag om 15.00 uur vanaf 7 maart 2018.
  • Intakegesprekken vinden eind februari plaats.
  • Locatie volgt.
  • Kosten: geen.
  • De gespreksgroep wordt gegeven door twee maatschappelijk werkers.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je bellen met Anja Jansen via T 088 900 4000. Je kunt je ook direct aanmelden via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.