Scheidingscafé

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ De Ronde Venen

Let op! I.v.m. het Coronavirus en de daarmee te treffen voorzorgsmaatregelen gaat deze cursus op deze datum niet door. Zodra het weer mogelijk is, wordt er een nieuwe datum gepland. 

Twijfel je over je relatie, of ben je in een scheiding verwikkeld? Weet je niet waar je moet beginnen of waar je goed aan doet?

Bij Scheidingscafé De Ronde Venen kun je kosteloos terecht voor het verkrijgen van informatie en advies omtrent een relatiebreuk of scheiding. Tijdens de avond is het Kwadraad Maatschappelijk Werk, Pedagogisch Bureau en NHOW Mediation aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om onder vier ogen kort je privé situatie te bespreken met een van de aanwezige deskundigen.

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn. Wat zijn de juiste stappen om te zetten, kunnen we onze relatie nog herstellen?  Moet je naar een mediator, naar een advocaat? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen en wat gaat er allemaal veranderen in de financiële situatie?

Het kunnen raadplegen van deskundigen kan helpend zijn.

Wanneer?

Scheidingscafé De Ronde Venen vindt iedere 3e maandag van de maand plaats.

Waar?

Gezondheidscentrum De Ronde Venen, Hoofdweg 1 in Mijdrecht

Programma

19.45 uur : Inloop
20.00 uur : Korte presentatie van deskundigen
20.30 uur: Bespreken van vragen en mogelijkheid tot persoonlijk gesprek

Aanmelden is zeer gewenst en kan d.m.v. het sturen van een email naar: bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kwadraad via T 088 900 4000 en vragen naar Marga Kraaijkamp of Kees Kuiper in De Ronde Venen.