Scheidingscafé

→ Woerden

Een scheiding zet je hele leven op zijn kop. Juist in deze stressvolle periode in je leven is het niet eenvoudig om het overzicht te houden, dus hoe fijn is het om te kunnen delen met medegenoten?

 

“Mijn naam is Femke.

5 jaar geleden kwam ik in scheiding, ik vond het een life-event en ervaarde ondanks alle fijne steun om mij heen de scheiding als een eenzaam proces. Het viel me op dat in Woerden veelal gezinnen wonen, medegenoten vond ik weinig.

Je hebt te maken met teleurstelling, verwarring, onzekerheid en misschien ook wel opluchting. Ondanks al deze emoties moet je ook nog opnieuw op zoek gaan naar je identiteit als individueel persoon. Vrienden kunnen zijn weggevallen, door bijvoorbeeld een verhuizing ben je de contacten in de straat kwijt. Al met al is het een stuk stiller om je heen, misschien wel tè stil. Hoe pak je jezelf bij elkaar en hoe wen je aan het alleen (zonder partner) leven?”

 

Herken jij je hierin?
Kom naar het Scheidingscafé in Woerden waar je Femke zult ontmoeten! Iedereen die geïnteresseerd is kan naar het café komen. Het doel is elkaar ontmoeten, ondersteunen en binding krijgen.

Praktische informatie

  • Het eerste café is op donderdag 26 september 2019 om 19.30 uur. Daarna elke laatste donderdag van de maand. Het café van december komt te vervallen i.v.m. Kerst.
  • Locatie: Café De Reehorst in Woerden, Rijnstaat 15
  • Kosten: consumpties voor eigen kosten

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke via E teamamw.woerden@kwadraad.nl. Neem ook eens een kijkje op Facebook bij ‘scheidingscafewoerden’.

Aanmelden kan via de knop  'Aanmelden voor deze activiteit'.