Scheidingspunt

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ De Ronde Venen

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn. 

Wat zijn de juiste stappen om te zetten?  Kan een mediator helpen of moet je naar een advocaat? Kunnen we onze relatie nog herstellen? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen? Wat gaat er allemaal veranderen in mijn financiële situatie? Het raadplegen van deskundigen die daarbij ondersteunen kan helpend zijn.

Bij Scheidingspunt De Ronde Venen kun je zonder kosten terecht voor het verkrijgen van informatie omtrent je scheiding. Tijdens de bijeenkomst is het maatschappelijk werk, een pedagogisch adviseur, een mediator en een advocaat aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces. Ook is er de mogelijkheid om je persoonlijke vragen  te bespreken met een van de aanwezige deskundigen.

Voor wie?

Voor iedereen die te maken heeft met een situatie van (echt)scheiden en daar vragen over heeft en woonachtig is in De Ronde Venen.

Programma

19.45 uur    Inloop
20.00 uur   Start met presentaties van deskundigen
20.40 uur   Bespreken van vragen en mogelijkheid tot persoonlijk gesprek

Data

  • Maandag 9 mei, Hoofdweg 1 in Mijdrecht
  • Maandag 13 juni, Hoofdweg 1 in Mijdrecht
  • Maandag 19 september, Dorpszicht 22 in Abcoude
  • Maandag 10 oktober, Hoofdweg 1 in Mijdrecht
  • Maandag 21 november, Hoofdweg 1 in Mijdrecht

Let op, de bijeenkomst gaat alleen door als er aanmeldingen zijn. Vergeet je dus niet aan te melden voor het Scheidingscafé.

Informatie en aanmelden

Meld je aan voor het Scheidingscafé door een e-mail te sturen naar: bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kwadraad via T 088 900 4000 en vragen naar Marga Kraaijkamp in De Ronde Venen.