Speels en positief opvoeden

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Woerden

Deze cursus wordt in samenwerking met het CJG georganiseerd.

Kinderen ontwikkelen zich beter als zij op een positieve, speelse manier worden opgevoed. Maar hoe reageer je positief op een kind dat boos of driftig is? Hoe ga je om met een kind dat stil, bang of verdrietig is? Deze en andere vragen bespreken we tijdens de cursus Speels en positief opvoeden. We gaan in op de thema’s communicatie, grenzen, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij kinderen. We bespreken waarom kinderen soms niet reageren zoals je dat zou willen en hoe je met lastige situaties om kunt gaan.

In drie ochtenden gaan we in op de leuke - en lastige aspecten van ouderschap en opvoeden. De cursus begint biedt een combinatie van informatieoverdracht en onderlinge uitwisseling in een groep ouders. De groep wordt begeleid door een pedagoog van Kwadraad.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 3-12 jaar.

Praktische informatie

  • Drie cursusochtenden: maandag 4, 11 en 18 maart 2024
  • Tijd: 10.00 - 11.30 uur
  • Locatie: Derkinderenstraat 32, Woerden

Kosten

Aan de cursus zitten geen kosten verbonden.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze groep? Neem contact op via T 088 900 4000 of meld je gelijk aan via de knop 'Aanmelden'.