Samenkracht

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Gouda

Onder veel senioren leeft de vraag: ‘Hoe blijf je meedoen?’ Hoe blijf je van betekenis, ook als je ouder wordt? Als je soms het gevoel hebt dat de samenleving niet meer op jou zit te wachten?  Wil jij juist graag betrokken blijven bij de wijk of buurt? Wil je mee kunnen doen ondanks lichamelijke of mentale klachten? Natuurlijk is dat mogelijk; iedereen heeft mogelijkheden, capaciteiten, interesses en vaardigheden om mee te blijven doen! In twee middagen willen we hierover met elkaar in gesprek te gaan, onder leiding van  twee opgeleide trainers. 

We bespreken wat er leeft. Welke wensen en behoeften heb jij voor je leefomgeving? En zijn er misschien kansen en mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de wijk? Hoe kunnen we dat aanpakken? Wij vragen je om in de eerste trainingsmiddag iets persoonlijks mee te nemen. Bijvoorbeeld een voorwerp dat laat zien over hoe je in het leven staat of waarom je meedoet aan deze training.

Meer informatie en aanmelden

De training is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij Linda Hart, door te bellen naar 06 1449 49 98 of via l.hart@sociaalteamgouda.nl.