Training 'Haal meer uit je contacten en vergroot je sociale netwerk’

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Lansingerland

Een goed sociaal netwerk is belangrijk in ieders leven. Het leidt tot vriendschap, je hebt mensen om leuke dingen mee te doen, interesses en hobby’s mee te delen en je kunt helpen en geholpen worden.

Niet iedereen heeft vanzelfsprekend een goed of steunend netwerk. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om nieuwe contacten op te doen. Voor wie dit lastig vindt, of wie wil weten hoe je nieuwe contacten legt, oude contacten herstelt, bestaande contacten onderhoudt, bereid is om te kijken naar zijn of haar eigen rol daarbij – en zich met meer vertrouwen in het sociale verkeer wil bewegen – is de training 'Haal meer uit je contacten en vergroot je sociale netwerk' bedoeld.

Wanneer en hoe vaak?

Vier wekelijkse bijeenkomsten vanaf donderdag 30 maart 2017 van 15.00 – 17.00 uur.
Locatie: Bleiswijk, Oranjetuin 102.
Kosten: geen

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze bijeenkomsten? Neem contact met ons op via 088 900 4000 of meld je aan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'. Of neem contact op met Evelyne Broekhuis via e-mail e.broekhuis@kwadraad.nl.