Uitkomen met inkomen

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Nissewaard

Wil je overzicht in je administratie (terug)? Heb je schulden, ben je bang om in de schulden te komen of zijn er andere vragen omtrent dit onderwerp? Dan nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan onze themabijeenkomst.

Wat levert de workshop je op?

Er is uitgebreide informatie aanwezig aangaande dit onderwerp, er kunnen vragen worden gesteld en ook is er de mogelijkheid kennis en ervaring met anderen te delen. Tevens stellen wij diverse formulieren beschikbaar om zelf (al) mee aan de slag te gaan. Indien je zelf niet (meer) uitkomt, kunnen wij je eventueel doorverwijzen.

Wat komt in de workshop aan bod?

Kort zullen wij wat vertellen over onze ervaringen binnen de hulpverlening aangaande dit thema. Welke gedragingen zien wij voorbij komen en welke inzichten geven wij mee? Hierna zullen onderstaande onderwerpen, op verzoek van de deelnemers, besproken worden:

 • Het ordenen van de post en administratie
 • Het maken van een budgetplan
 • Hoe vergroot je je inkomen?
 • Schulden
 • Hoe kun je het beste handelen in een crisissituatie (denk aan ontruiming en bij afsluiting)?

Voor wie is deze workshop?

Iedereen die meer wil weten over hoe om te gaan met je administratie, bang is om in te schulden te raken of al schulden heeft.

Praktische informatie

 • De workshop vindt steeds plaats bij het maatschappelijk werk van Kwadraad op het adres: Hoogwerfsingel 2 in Spijkenisse (het gebouw naast de bowlingbaan).
 • Op deze data is er een workshop gepland:
  - maandag 3 april 13.30-15.00 uur
  - donderdag 20 april 18.30-20.00 uur
  - maandag 8 mei 13.30-15.00 uur

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een workshop?

Je kunt per e-mail contact opnemen met bureaudienst.nissewaard@kwadraad.nl of bel naar 088 9004000 en vraag naar de bureaudienst van de regio Nissewaard. Er is ook een mogelijkheid om op onze locatie aan de Hoogwerfsingel 2, Spijkenisse binnen te lopen. Zowel telefonisch als voor de inloop zijn wij het beste te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30-12.30 uur.