Webinar: Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ De Ronde Venen

Pubers in huis…. das voor velen best een hele uitdaging! Naast leuk en lief kunnen pubers namelijk ook onvoorspelbaar, onuitstaanbaar en emotioneel zijn. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Dat valt niet altijd mee en daarom is een beetje inspiratie bij al die uitdagingen soms best fijn en handig. Tischa neemt je in dit webinar aan de hand van haar laatste boek ‘Pubers zijn leuk (zeker als je ze begrijpt)’ mee in de wereld van je puber.

Onderwerpen

  • Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een puber, wat maakt de puberteit voor een kind zo lastig?
  • Hoe ga je daar als ouder nou wel en niet mee om?
  • Welke manier van communiceren en benaderen werkt het beste?
  • Hoe kan je de lol weer inzien van die worstelende puber?

In dit gratis webinar geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je volop inspiratie om het leven met je puber (nog) leuker en gezelliger te maken! Een online lezing vol eyeopeners, voorbeelden en praktische tips die je direct in de praktijk kunt toepassen. Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met pubers tussen de 11 en 15 jaar. Met humor, zelfspot (zelf moeder zijn is echt wat anders dan andere ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en voor jouw kind. Want elke puber is anders en elke ouder ook.

Heb jij een (aanstaande) puber thuis en vind je het leuk om eens helemaal in de wereld van een puber te duiken en tips te krijgen om het thuis (nog) leuker en makkelijker te maken? Meld je dan snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn!

Aanmelden webinar

Dit kan (uitsluitend) via de site van CJG de Ronde Venen. Gebruik dus niet de knop 'Aanmelden voor deze activiteit' op deze site.