Webinar: Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden

→ De Ronde Venen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin in De Ronde Venen organiseert drie webinars met opvoedkundige Tischa Neve. Een webinar is een lezing die live gegeven wordt en die je thuis vanachter je computer volgt.

We zijn allemaal dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we kunnen, zo goed als we kunnen. En dat gaat bij de meesten van ons behoorlijk goed. Behalve leuk, is het opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. En daarom is een beetje inspiratie bij al die uitdagingen is soms best fijn en handig.

De eerste webinar ‘Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden’ is inmiddels geweest (3 april). Je kunt hier de webinar terugkijken.

Wie is Tischa Neve?

Tischa is kinderpsycholoog en opvoedkundige. Je kunt Tischa kennen van het tv-programma Schatjes, van JM voor ouders of van een van haar boeken over opvoeden. Tischa gelooft dat iedereen kan opvoeden, al voelt dat misschien niet altijd zo in de dagelijkse praktijk en hectiek. Daarom geeft Tischa ouders graag hulp en inspiratie, want opvoeden en ouder zijn is best een pittige klus. Tischa werkt vanuit een oplossingsgerichte benadering en vanuit verbinding met je kind.

Hoe werkt het?

Om de webinar te kunnen bekijken moet je je van te voren aanmelden. Dit kan via de website van het CJG www.cjgderondevenen.nl of ga direct naar: www.cjgderondevenen.nl/webinar-inspiratie-voor-leuker-en-makkelijker-opvoeden

Deelname is kosteloos en anoniem.

Vervolgdata en onderwerpen

20 juni 2019 - Webinar ‘Help mijn kind ontploft…’
10 oktober 2019 - Webinar ‘Pubers zijn leuk’