Cursus voor werkende mantelzorgers

Deze activiteit is reeds begonnen. Wellicht vind je onderaan de pagina een soortgelijke cursus die je zou willen doen? Of klik HIER voor de volledige kalender.
→ Stichtse Vecht

Zorgen voor een naaste vraagt vaak veel energie van mensen. Het geeft vaak voldoening maar zorgt bij veel mantelzorgers ook voor spanningen, frustraties en verdriet. Een werkende mantelzorger heeft daarbij ook de inspanningen en verplichtingen die samenhangen met hun baan en inkomen.

Tijdens deze bijeenkomsten kun je ervaringen delen, tips uitwisselen en elkaar steunen. Vragen als ‘Hoe combineer je werk en mantelzorgtaken?’ en ‘Waar loop je tegenaan en van wie krijg je steun?’ kunnen aan bod komen. De gespreksonderwerpen stellen we in overleg met elkaar vast.

Praktische informatie

  • Vijf bijeenkomsten; 7 en 28 november 2019, 30 januari, 12 maart en 23 april 2020.
  • Tijd:  19.45-21.15 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
  • Locatie: De Aa 50 (1e etage), Breukelen.
  • Gebouw zorgcentrum Zorggroep De Vechtstreek.
  • Kosten: geen

Wanneer er specifieke vragen zijn kunnen we een beroep doen op een medewerker van Welzijn Stichtse Vecht. Zij hebben veel kennis en ervaring op dit terrein.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de bureaudienst van Stichtse Vecht via T 088 900 4000 of meld je direct aan via de knop 'Aanmelden voor deze activiteit'.