Aanmelden mantelzorgwaardering Zoeterwoude

Ontmoet andere jonge mantelzorgers bij het ‘Ik zorg voor’ café 4 juni 2022Ben of ken jij iemand die minimaal 3 maanden per jaar, 8 uur per week, voor iemand zorgt? Dat is een mantelzorger. Mantelzorgers zorgen bijvoorbeeld voor een familielid, vriend, kennis of buur.

Je kunt ook jonge mantelzorger zijn. Jonge mantelzorgers zijn jonger dan 25 jaar en groeien op met bijvoorbeeld een vader, moeder, broer, zus, grootouder of vriend van de familie.

We waarderen jouw inzet enorm

Ieder jaar bedankt gemeente Zoeterwoude mantelzorgers graag voor in de vorm van een boeket bloemen. Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in Zoeterwoude woont, kunnen een mantelzorgwaardering aanvragen. Ook als je mantelzorger en wonend in Zoeterwoude bent en zorgt voor iemand die in een andere gemeente woont, kun je een mantelzorgwaardering aanvragen.

Meld je aan bij Kwadraad Mantelzorg

Daarvoor moet de mantelzorger wel ingeschreven staan bij Kwadraad Mantelzorg. Meld jezelf of de mantelzorger hieronder aan, uiterlijk 1 november 2023.

Ben je al ingeschreven als mantelzorger bij Kwadraad? Dan is het niet nodig om dit formulier nog eens in te vullen. Ben je geen mantelzorger meer? Meld je dan af via Chantal van der Sar: c.vandersar@kwadraad.nl.

Per zorgsituatie krijgt één mantelzorger een bos bloemen. Zijn er meerdere mantelzorgers die zeer intensieve zorg leveren? Dan kun je dit invullen bij de laatste vraag en wordt er contact opgenomen.

Ben je jonge mantelzorger?

Jonge mantelzorgers tussen 6 jaar en  25 jaar kunnen zich aanmelden voor de mantelzorgwaardering via www.ikzorgvoor.com. Je ontvangt dan een cadeaubon.