Aanmelden mantelzorgwaardering Zoeterwoude

Waar vind ik Kwadraad?

Alle gemeentelocaties

Ben of ken jij iemand die minimaal 3 maanden per jaar, 8 uur per week, voor iemand zorgt die in Zoeterwoude woont? Dat is een mantelzorger. Mantelzorgers zorgen vrijwillig, bijvoorbeeld voor een familielid, vriend, kennis of buur.

Je kunt ook jong mantelzorger zijn. Jonge mantelzorgers zijn jonger dan 25 jaar en zorgen (mee) voor bijvoorbeeld een vader, moeder, broer, zus, grootouder of vriend van de familie.

We waarderen jouw inzet enorm

Ieder jaar bedankt gemeente Zoeterwoude mantelzorgers graag voor in de vorm van een boeket bloemen. Daarvoor moet de mantelzorger wel ingeschreven staan bij Kwadraad Mantelzorg. Meld jezelf of de mantelzorger hieronder aan, uiterlijk 1 november 2022.

Ben je al ingeschreven als mantelzorger bij Kwadraad? Dan is het niet nodig om dit formulier nog eens in te vullen. Ben je geen mantelzorger meer? Meld je dan af via Lisette Hart: l.hart@kwadraad.nl.

Per verzorgde krijgt één mantelzorger een bos bloemen. Zijn er meerdere mantelzorgers die zeer intensieve zorg leveren? Dan kun je dit invullen bij de laatste vraag en wordt er contact opgenomen.

  • Jouw gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.