Wijkeethuis Gouda Oost

Wijkeethuis Gouda Oost Kwadraad

Een aantal actieve bewoners uit Gouda Oost zochten een plek om elkaar te ontmoeten onder het genot van een gezonde maaltijd, daarom beginnen zij nu een Wijkeethuis in Gouda Oost. Dit Wijkeethuis is gevestigd in het Nelson Mandela Centrum. Het eethuis is voor iedereen uit de wijk en zal een plek zijn waar mensen een gezonde maaltijd kunnen nuttigen. Iedereen kan elkaar hier ontmoeten in alle diversiteit. Kwadraad vind dit een mooi initiatief en helpt daarom mee aan dit Wijkeethuis in Gouda Oost.

In het najaar van 2015 wordt gestart met twee eethuisactiviteiten in de week. In de toekomst wil het Wijkeethuis Gouda Oost dagelijks de deuren openstellen en de tafels dekken. Om dit mogelijk te maken zoeken we mensen die het leuk vinden om hieraan mee te werken. Dit kan door te koken, te bedienen of anderszins mee te helpen in de organisatie en uitvoering van de activiteiten.

Heeft u interesse om te komen eten en/of mee te helpen dan kunt u uw gegevens en uw aanmelding mailen naar wijkeethuis@gmail.com. Na aanmelding zal het Wijkeethuis Gouda Oost spoedig contact met u opnemen.

Vanaf 9 september 2015 - Diner op woensdag
Een gezonde en gevarieerde warme maaltijd, elke week onder wisselende culturele invloeden. Een 2-gangen menu kost € 5,00 inclusief een kopje koffie of thee. De deur is open om 17.30 uur. De maaltijd is van 18.00 tot 19.30 uur.

Vanaf 5 oktober 2015 - Lunch op maandag
Wekelijks een warme lunch op maandag. Een 2-gangen menu kost € 5,00. De deur is open om 11.00 uur. De maaltijd is van 12.00 tot 13.00 uur. Aanmelden kan tot een dag van tevoren via telefoonnummer 0182-524 634.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjakkelien Betlem via 0182-524 634.

Initiatief Wijkeethuis Gouda Oost wordt mede mogelijk gemaakt door:
VSB fonds, Stichting Het Oude Mannenhuys, Woonpartners Midden-Holland, De Klup, Wijkteam Oost en Kwadraad.