Eilandkracht stopt

— Karin Paauwe

[Persbericht] De gemeente Rotterdam heeft in alle 14 gebieden het Welzijnswerk openbaar aanbesteed. De opdracht voor 2018 – 2021 is niet meer aan het samenwerkingsverband Eilandkracht (PUSH, Careyn en Kwadraad) gegund.

Wat betekent dat voor de inwoners van Rozenburg?
Er komt een nieuwe aanbieder in Rozenburg die gaat werken onder de naam DIA. DIA is een samenwerking van Dona Daria, Inmovement en Avant Sanare. Over hoe DIA het welzijnswerk zal gaan vormgeven, zal binnenkort meer duidelijkheid komen. Wilt u al meer informatie kijk dan op www.diarozenburg.nl.

Careyn zal actief blijven met het zorgaanbod en het welzijnswerk dat er aangeboden wordt aan de inwoners van Rozenburg via Careyn Dienst Welzijnswerk Rozenburg.

De maatschappelijk werkers van Kwadraad blijven actief in het Wijkteam en op scholen met het schoolmaatschappelijk werk.

PUSH zal voor Rozenburg geen jongerenwerk en buurtsportcoach aanbod meer organiseren. De taken van PUSH worden overgedragen aan de nieuwe aanbieder DIA.

De medewerkers van Eilandkracht bedanken de inwoners van Rozenburg voor het vertrouwen in Eilandkracht en wensen DIA heel veel succes met het verder vormgeven van het welzijnswerk in Rozenburg.

 

Eilandkracht stopt - Kwadraad maatschappelijk werk