We need you

— Boris Stil

Kwadraad gaat de hulp aan mensen met ingewikkelde problemen die niet snel op te lossen zijn verbeteren. We willen hiervoor in contact komen met mensen die zo’n moeilijke periode met ingewikkelde problemen achter de rug hebben. Én met mensen die dit van dichtbij, in hun naaste omgeving, hebben meegemaakt.

Wij zoeken jouw hulp

We willen onze ideeën en gedachten over wat kan werken bij ingewikkelde problemen toetsen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de nieuwe aanpak die we vanuit Kwadraad ontwikkelen zo goed mogelijk aansluit bij wat er in de praktijk nodig is.

Ben je geïnteresseerd om hierover mee te praten? Neem dan contact op met Boris Stil via 06-46150507 of b.stil@kwadraad.nl. Iedereen die reageert wordt benaderd voor een telefonisch interview of, indien gewenst, een afspraak op locatie binnen het werkgebied van Kwadraad. Mogelijk nodigen we enkele geïnteresseerden uit voor een grotere bijeenkomst met professionals.

Eventuele reis- of andere onkosten zullen door Kwadraad worden vergoed. We nemen contact met je op in de maand oktober. Je kunt natuurlijk ook je ideeën hier met ons delen.