Informatieavond Uitkomen met inkomen – Duin en Bollenstreek

Gratis informatieavond

Uitkomen met inkomen

Op donderdagavond 2 oktober organiseert de gemeente Noordwijkerhout een gratis informatieavond over besparen in deze krappe tijden. De avond wordt gehouden in de hal van het gemeentehuis, van 19.30 tot 21.30 uur. Deze avond is bedoeld voor iedereen die tips wil krijgen over slimmer omgaan met geld.

Bespaartips Marieke Henselmans, bekend van het televisieprogramma “Geen cent te makken” en expert op het gebied van vrolijk besparen, praat de avond aan elkaar en geeft veel bespaartips. Zij schrijft over dit onderwerp stukjes in het Algemeen Dagblad, werkt samen met het Nibud en geeft lezingen en workshops. Ook kunt u onderling met andere bezoekers tips uitwisselen. Want voor veel mensen is het steeds meer een uitdaging om rond te komen. De maandelijkse lasten stijgen, terwijl daar voor veel mensen geen extra inkomsten tegenover staan. Zeker nu de crisis al een paar jaar aanhoudt, is het zaak creatief om te gaan met de middelen die we hebben.

Informatiemarkt
Op deze avond is er ook een informatiemarkt waarbij verschillende organisaties met deskundigheid op dit onderwerp aanwezig zijn. Ook zij kunnen u tips geven of uw vragen beantwoorden. Dit zijn de ISD Bollenstreek, Kwadraad, Humanitas, Woningstichting Sint Antonius van Padua, MEE en Werkwinkel de 2e Kans.

Meer informatie
Heeft u vragen over deze avond? Neem dan contact op met het Wmo Adviescentrum, Via Antiqua 23, telefoon 0252 343 800 of per e-mail wmo@noordwijkerhout.nl. Het Wmo Adviescentrum is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.00 uur.

Klik hier voor de promotieposter