Open huis brede school Snijdelwijk Boskoop 2 november 2013

De brede school Snijdelwijk is na ruim een jaar bouwen klaar voor gebruik. Op zaterdag 2 november 2013 is het Open Huis.  

De realisatie van de brede school Snijdelwijk is een belangrijke ontwikkeling voor Boskoop. Het doel van de brede school is namelijk om de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten en om doorlopende, op elkaar aansluitende dienstverlening voor kinderen en ouders te bieden. Kortom: een groot aantal voorzieningen voor kinderen in één gebouw. De afgelopen tijd is intensief gewerkt om te komen tot een prachtig, duurzaam en energie zuinig gebouw waarop de gemeente en gebruikers trots zijn.

De partijen die deelnemen  aan de brede school zijn: de basisscholen Ichthusschool en Zevensprong, Kern Kinderopvang, Centrum voor Jeugd en Gezin, Kwadraad Maatschappelijk Werk, kinderfysiotherapeut Arine van Gorcum, orthopedagoog Anita de Jong, de Speel-o-theek en de bibliotheek De Groene Venen.
Op zaterdag 2 november a.s. houden alle deelnemers van 11.30-15.00 uur open huis om hun nieuwe huisvesting te laten zien en u te informeren over hun activiteiten. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd waaraan u of uw kinderen kunnen deelnemen. Om 15.00 uur wordt de dag afgerond met de spetterende finale van de talentenjacht 'Boskoop's got talent' met een gastoptreden van Alessandro, de finalist van het Junior Songfestival 2012.

Bron: Boskoops Gemeentenieuws

Impressie Brede School Snijdelwijk