Plek voor een gesprek in Brielle

In Brielle heeft wethouder Bert van Ravenhorst een ‘Plek voor een gesprek’ officieel ingeluid. Op diverse plekken in Brielle kunnen inwoners met elkaar een praatje maken.

Door Corona hebben we kunnen voelen hoe belangrijk contact en ontmoeting is. En wat een gemis dat is, als je elkaar niet in het echt kunt ontmoeten. Daarom komen er in Brielle plekken voor een gesprek. Bijvoorbeeld bij organisaties, winkels, openbare gebouwen, scholen, bedrijven, een particuliere voortuin en in de openbare buitenruimte. Op de website van gemeente Brielle komen alle plekken voor een gesprek te staan.

Wil je meedoen en ook een plek aanbieden?

Je hebt alleen 2 stoelen en een tafeltje nodig om het bordje op het zetten. Het hoeft niet permanent te zijn; je kunt het bordje ook neerzetten als het uitkomt of rustig is. Als je wilt, kun je ook iemand aankondigen op jouw plek, die er op een bepaald tijdstip zit voor een gesprek.

Neem voor meer informatie contact op met Beatrice van Tilburg, sociaal makelaar in Brielle door te bellen naar 088 900 4000 of een e-mail te sturen naar info@kwadraad.nl