Regionale jongerenwebsite uitgebreid met actief forum en blogs

Stel je vraag aan leeftijdsgenoten op www.hoezitdat.info

Welke maat condooms moet ik kopen? Wat vinden meisjes ervan als jongens hun broek laag dragen? Ik wil weg, maar waar moet ik heen? Prangende vragen over onderwerpen als relaties, seks, drugs en alcohol en school, lees je nu op de regionale jongerenwebsite www.hoezitdat.info. Op het actieve forum lees je ervaringen en vragen van jongeren tussen de 12 en 23 jaar. Zelf een vraag stellen – anoniem – kan natuurlijk ook.

Hoezitdat.info is al jaren een bron van informatie voor jongeren over onderwerpen die hen bezighouden. Omdat zijzelf aangaven dat ze ook graag meer wilden lezen over ervaringen van leeftijdsgenoten, kun je die nu ook lezen en zelf delen op het actieve forum met dagelijks nieuwe berichten en reacties. Nieuw zijn ook de blogs van jongeren, waaronder ook bloggers uit de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en de Duin- en Bollenstreek. Ben je tussen de 12 en 23 jaar en wil jij ook bloggen voor hoezitdat.info? Stuur dan een berichtje naar redactie@hoezitdat.info.

Ook voor gratis advies

Hoezitdat.info is een website voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar die vragen hebben of een praktische oplossing zoeken voor een probleem. Dat kunnen vragen zijn over studeren, werken, geld en gezondheid, maar ook over opgroeien, seks, drugs en nog veel meer. Op de site staat informatie, waaronder links en contactgegevens van (hulp)instanties in de buurt. Ook biedt www.hoezitdat.info de mogelijkheid om 24 uur per dag kosteloos en anoniem een vraag te stellen aan een professional.

Hoezitdat.info is er voor jongeren uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nieuwkoop, Oegstgeest, Kaag en Braassem, Katwijk, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude.