René Verkuylen trots op nominatie Best Presterende Werkgever 2016

UPDATE 13/01/17: Onlangs hebben we jullie bericht dat Kwadraad genomineerd is voor Beste Werkgever 2016.

Helaas bleek vandaag dat deze nominatie op een onzuivere en oneigenlijke manier door het Nationale Business Succes Award Instituut aan alle genomineerden en dus ook aan ons is gegeven. We hadden vertrouwen in de nominatie mede omdat gerenommeerde instituten en gezaghebbende personen zich aan de prijs en de jurering hadden verbonden. Dat vertrouwen blijkt nu niet gegrond te zijn. We voelen ons misleid en zijn uiteraard zeer teleurgesteld.

We hebben met onmiddellijke ingang onze medewerking aan het NBSA-instituut verbroken en alle activiteiten in de media stopgezet.

Alhoewel we geen aanspraak meer kunnen en willen maken op de titel, zijn we trots op onze medewerkers en op hoe Kwadraad en zich in de afgelopen jaren als onderscheidende organisatie en werkgever heeft ontwikkeld. Dat weegt ruimschoots op tegen deze teleurstelling. Alle support en felicitaties van velen van jullie rond de nominatie hebben ons daarin gesterkt. We willen iedereen hiervoor van harte bedanken.

Kwadraad gaat weer met “beide benen op de grond” door met het goede werk waar we voor staan.

Verkuylen: ‘Het juryrapport was bijzonder lovend: ‘Kwadraad weet haar enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Gedrevenheid, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper.’
Zo’n feedback ontvangen we niet dagelijks. Die steken we dan ook graag in onze zak. De grote veranderingen die de afgelopen jaren plaatsvinden in het sociaal domein hebben ook op Kwadraad en haar medewerkers hun invloed. Kwadraad heeft zich hard ingespannen om binnen deze veranderende visie, taken en rollen van betekenis te zijn en in ontwikkeling te blijven. Vanuit een heldere missie en visie zijn nieuwe ambities en doelen geformuleerd en samen met alle ruim 450 medewerkers en  partners zetten we ons in om die ambitie waar te maken. Resultaat: de afgelopen vijf jaar zijn we uitgegroeid tot één van de grootste gespecialiseerde dienstverleners en contractpartner bij 45 gemeenten’.

Samen

Vertrouwen is het trefwoord. Met vertrouwen in de medewerkers brengt Kwadraad haar kernwaarden in praktijk: Eigenaarschap, Sociaal netwerk, Talentontwikkeling, Verbinden en Partnerschap. Zo zijn en blijven we koploper. Essentieel  in dit leerproces zijn verantwoordelijkheden en vertrouwen in eigen kunnen, zowel naar inwoners en naar medewerkers. Kortom, neem de ruimte en je verantwoordelijkheid, benut de aanwezige expertise en kom vooral gezamenlijk tot oplossingen. Kwadraad faciliteert, vraagt, communiceert, inspireert, motiveert en deelt successen met als doelstelling: het verbinden van alle betrokkenen. Wij geven  medewerkers het vertrouwen en de ruimte om hun werk naar eigen verantwoordelijkheid en expertise uit te voeren.

Verkuylen: ‘Deze nominatie is de kers op de taart voor het harde werken van de afgelopen jaren. We geven op onze eigen wijze invulling aan de veranderingen binnen het sociaal domein en maken daarmee het verschil voor de inwoners van onze gemeenten’.

Stemmen op Kwadraad

Je kunt helpen om Kwadraad de meest succesvolle werkgever van 2016 te laten worden door te stemmen. Hoe? SMS: BPWA [spatie] 2892 naar 4422. Dit kan van 8 januari 14.00 uur tot en met zondag 15 januari 14.00 uur. De vijf bedrijven met de meeste stemmen komen in de finale op 2 februari a.s. en maken hiermee kans op de Best Presterende Werkgever Award 2016.

Media

Kwadraad op Arbeidsmarkt TV van SBS; bestuurder Rene Verkuylen pakt de (boks)handschoen op

Klanten spelen hoofdrol in nieuwe Kwadraad video