Uitnodiging Dag van de Mantelzorg in Zoeterwoude

Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde; ze zijn onze onzichtbare helden. In de week van 10 november, de Dag van de Mantelzorg, zetten gemeenten de mantelzorgers uit Zoeterwoude, Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest graag in de schijnwerpers. Kwadraad is actief met mantelzorgondersteuning in Zoeterwoude. 

Je vindt een overzicht van de bijeenkomsten hieronder. Meld je vóór 31 oktober 2021 voor één van de activiteiten via de website van Incluzio Leiden.

Uitnodiging Dag van de Mantelzorg in Zoeterwoude

Workshop djembé in Zoeterwoude - afgelast
Op zaterdag 13 november, van 15.00 tot 17.30 uur, zou een bijeenkomst voor mantelzorgers in Zoeterwoude plaatsvinden. Op het programma staat een workshop djembé en gezelligheid samen met een hapje en drankje. De workshop wordt verzorgd door Jens Meijers van www.debeat.com. Jens heeft eerder workshops verzorgd, de mantelzorgers hebben daarbij veel energie opgedaan en enthousiasme ervaren. Het is bovendien een mooie dag om kennis te maken met andere mantelzorgers uit de buurt.

Op vrijdag 12 november besloten de wethouder en gemeentesecretaris van Zoeterwoude de bijeenkomst te annuleren. Met het oplopende aantal besmettingen, de te verwachten maatregelen en het risico voor de mantelzorgers, die zorgen voor een zieke naaste is het niet verstandig dit programma door te laten gaan.

Mantelzorgwaardering: een blijk van waardering voor mantelzorgers
Ieder jaar bedankt gemeente Zoeterwoude mantelzorgers voor hun inzet in de vorm van een boeket bloemen. Daarvoor moet de mantelzorger wel ingeschreven staan bij Kwadraad Mantelzorg. Meld je hier aan, uiterlijk 1 november 2021.