Webinar voor opa’s en oma’s

— Floor van den Berg

Opa’s en oma’s, wat is het fijn voor kinderen als jullie er zijn! Je komt langs, past op en soms neem je zelfs een deel van de vaste opvang voor je rekening. In een hele andere rol dan toen je zelf ouder was en in een hele andere tijd met ook veranderde opvoedvisies.

Voor opa’s, oma’s én ouders van kinderen van 0 tot 12 jaar

In dit webinar, speciaal voor opa’s en oma’s én voor ouders, gaat Tischa Neve in op thema’s als: hoe anders is die rol voor grootouders, hoe ga je daarmee om, hoe maak je goede afspraken met elkaar als je meer dan ‘gewoon’ opa en oma bent, wat als je aanloopt tegen verschillen in jullie opvoedvisie of aanpak, en is die andere aanpak voor kinderen nou erg of niet?

Tischa geeft jullie ook nog tips waardoor het omgaan met je kleinkinderen nog leuker en makkelijker wordt!

Woensdag 7 juni 2017
van 20.30 tot 21.30 uur

Doe je ook mee? Meld je dan snel aan!

Dit webinar wordt gegeven door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige. Je kunt Tischa kennen van het tv-programma Schatjes, van JM voor ouders of van een van haar boeken over opvoeden. Tischa gelooft dat iedereen kan opvoeden, al voelt dat misschien niet altijd zo in de dagelijkse praktijk en hectiek. Daarom geeft Tischa ouders graag hulp en inspiratie, want opvoeden en ouder zijn is best een pittige klus. Tischa werkt vanuit een oplossingsgerichte benadering en vanuit verbinding met je kind.

Aanmelden:

Het aantal deelnemers is beperkt. Meld je nu voor de gratis webinar aan via: http://grootenklein.nl/webinar/

Meer weten over deze webinar? Lees dan hier het artikel: Opa’s en oma’s in de opvoeding.