Week van de Opvoeding: hand in hand

Van 1 tot 8 oktober is het de landelijke Week van de Opvoeding. Deze week staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je?

In Krimpenerwaard worden in deze week diverse activiteiten aangeboden door de pedagogen van Kwadraad. Een mooie gelegenheid om eens stil te staan bij wat je belangrijk vindt bij de opvoeding.

Dinsdag 8 oktober

Themabijeenkomst voor Grootouders
Opa’s en oma’s kunnen een belangrijke rol spelen in het leven van hun kleinkinderen. Ze zijn Goud Goed! Als grootouder zit je misschien met vragen als: Mag ik mijn kleinkind nog wel verwennen? Ben ik ‘verplicht’ om op te passen? Hoe stem ik regels af met de ouders? Etc.

Van 19.00-21.00 uur in het CJG van Schoonhoven, Oranjeplaats 1a

Themabijeenkomst Gelukkige ouders, blije kinderen
Kort geleden ouders geworden? Dan staat je leven even op zijn kop. Hoe houden jullie het leuk thuis? Als je moe bent door het zorgen voor de kleine, het huishouden, je werk en allerlei andere taken? Tijd voor elkaar is minder vanzelfsprekend maar wel erg fijn en belangrijk.

Van 19.30-21.00 uur in Bergambacht, Meidoornstraat 3d

Puber in huis
Vanaf 28 oktober start de cursus Puber in huis. In drie avonden komen de veranderingen die pubers en hun ouders doormaken aan de orde.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomsten en cursus kan via https://www.kwadraad.nl/kalender/ en gemeente Krimpenerwaard te selecteren.