Adviseur HuisvestingDiana Flohil

Diana Flohil

Kwadraad maakt het verschil voor jong en oud!”

Als ik mezelf beschrijf in een paar woorden dan ben ik

  • dienstverlener
  • onderhandelaar
  • commercieel
  • creatief denker in verbinding en samenwerking

Wat maakt mijn werk zo leuk?

De gedrevenheid van alle medewerkers om met elkaar het verschil te maken. Daarnaast het maatwerk dat wij bieden aan de teams, de diverse gemeenten en samenwerkingspartners.

Wat is wel eens moeilijk aan mijn werk?

Niet altijd worden locaties efficiënt gebruikt, het is soms een hele uitdaging om teams creatief te laten omgaan met huisvesting en denken in verbinding en samenwerking, waardoor ruimtes zo effectief mogelijk gebruikt worden en kosten kunnen worden gedeeld. Het doel is zo min mogelijk geld aan stenen uit te geven, waardoor er meer overblijft voor de klant, innovatie en ontwikkeling.
Daarnaast hebben we voortdurend te maken met snelle veranderingen binnen gemeenten en samenwerkingsverbanden. We streven ernaar om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden en flexibele contracten af te sluiten. Echter is dit soms lastig gezien er locaties zijn met langdurige huurovereenkomsten door fusies of overnames.

Inspiraties

Ik word helemaal blij als het met de juiste huisvesting lukt om elkaar te ontmoeten, waardoor een betere samenwerking tot stand komt en verbindingen gemaakt worden met partners, maar ook met collega’s onderling. Het inspireert mij als ik zie dat collega’s en klanten echt proberen hun talent op een goede manier in te zetten.

Mijn talent

Ik kan heel goed organiseren en ik ben een echte motivator voor mijn collega's.

Wanneer heb ik een voldaan gevoel als ik mijn werkdag afsluit?

Als de prioriteiten van die dag afgehandeld zijn met een goed resultaat en de medewerkers naar tevredenheid zijn gefaciliteerd.