Goeree-Overflakkee

Maatschappelijk werk, (telefonisch) spreekuur Huiselijk Geweld en Ouderschap Blijft

Kijk hieronder voor onze diensten, adressen en spreekuurtijden in Goeree-Overflakkee. Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via 088 900 4000.

Locaties in de buurt

088 900 4000

Woon je in Ooltgensplaat, Den Bommel, Achthuizen, Zuidzijde, Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge, Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Melissant, Stellendam, Ouddorp, Goedereede, Havenhoofd. Herkingen, Battenoord, Langstraat of Stad a/h Haringvliet? Dan kun je op bovenstaand adres terecht.

Maatschappelijk werk, locatie Middelharnis
Telefonisch spreekuur Huiselijk Geweld
Ouderschap Blijft

Activiteiten in de buurt

Op dit moment zijn er geen activiteiten in de buurt gepland.

Telefonisch spreekuur Huiselijk Geweld

Huiselijk geweld is iedere vorm van geweld in een relatie of familie. Dat kan lichamelijk geweld zijn, maar ook geestelijk geweld. Bijvoorbeeld slaan, bedreigen, vernederen. Het kan ook gaan om seksueel geweld, bijvoorbeeld wanneer uw partner je dwingt tot seksueel contact.

Vaak vinden mensen het moeilijk om hierover te praten en om hulp te vragen. Soms schamen slachtoffers van huiselijk geweld zich en denken dat het hun eigen schuld is. Ze hopen dat het huiselijk geweld uiteindelijk vanzelf stopt als de omstandigheden verbeteren, maar huiselijk geweld stopt niet zomaar!
Daarom is het belangrijk om er met anderen over te praten.

Wat kun je van het spreekuur verwachten?

Je kunt met een hulpverlener die kennis heeft van huiselijk geweld je situatie bespreken en samen naar een oplossing zoeken. Het gesprek is gratis en uiteraard vertrouwelijk.

Telefonisch spreekuur

Iedere maandag van 13.00-14.00 uur via T 088 900 4000.

Ouderschap Blijft

Ouders blijven ouders, ook na een scheiding. Kwadraad biedt ouders de mogelijkheid om de communicatie te verbeteren en samen tot goede afspraken te komen over de zorg en opvoeding waarbij het belang van het kind centraal staat.

Ouderschap Blijft is bereikbaar via bureaudienst.goereeoverflakkee@kwadraad.nl