Hillegom

Maatschappelijk werk, Opvoedadviespunt en Scheidingsspreekuur

In Hillegom bieden wij maatschappelijk werk aan vanuit VoorIeder 1. LisseNeem contact op met VoorIeder1 door te bellen naar T 0252 74 22 72. Of kom langs of meld je digitaal aan bij VoorIeder1. Bel bij direct gevaar 112. Bij een crisis, bel 112 of Veilig Thuis: 0800 - 2000.

Scheidingsspreekuur
Kwadraad organiseert een echtscheidingsspreekuur voor alle inwoners van Hillegom en is zonder afspraak te bezoeken. Een maatschappelijk werker, mediator, advocaat en financieel deskundige beantwoorden dan jouw vragen. Het spreekuur is tijdens feestdagen en basisschoolvakanties gesloten.

Opvoedadviespunt
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, bel T 088 254 23 84 of per e-mail opvoedadviespunt@kwadraad.nl

Locaties in de buurt

088 900 4000
Scheidingsspreekuur
Opvoedadviespunt

Activiteiten in de buurt

Op dit moment zijn er geen activiteiten in de buurt gepland.

Scheidingsspreekuur

Het echtscheidingsspreekuur kan bezocht worden door iedereen die overweegt te gaan scheiden, reeds heeft besloten te gaan scheiden of meer informatie wil over echtscheiding. Het spreekuur is er ook voor ouders die al uit elkaar zijn en problemen hebben met de omgangsregeling voor de kinderen. Het echtscheidingsspreekuur is er voor alle vormen van samenleving (gehuwd, samenwonend etc.).

Spreekuur
Iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Jan van Brabantweg 1, 2171 HC Sassenheim

Het spreekuur is, zonder afspraak, te bezoeken op de Jan van Brabantweg 1 (eerste verdieping) in Sassenheim. U kunt elke dinsdag tussen 17 en 19 uur terecht met uw vragen. Een maatschappelijk werker, mediator, advocaat en financieel deskundige beantwoorden dan uw vragen.

De CJG pedagoog van het Opvoedadviespunt

Opvoeden gaat niet vanzelf
Veel ouders/verzorgers lopen op tegen vragen en problemen bij de opvoeding van hun kinderen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een kind dat niet wil slapen of een kind dat erg verlegen is?

Hulp bij opvoeden
Je bent welkom op het Opvoedadviespunt voor informatie, advies en kortdurende begeleiding van de CJG pedagoog bij opvoeding, gedrag en ontwikkeling.
Ook voor advies over opvoedcursussen bij jou in de buurt.

Bereikbaarheid
Het Opvoedadviespunt is bereikbaar via T 088 254 23 84 en per e-mail opvoedadviespunt@kwadraad.nl

Een verwijsbrief is niet nodig.

Folder CJG pedagogen