Katwijk

Maatschappelijk werk, Opvoedadviespunt, Spreekuur Echtscheiding, Ouderschap Blijft, Broodnodig, Steunouder en Buurtbemiddeling

Maatschappelijk werk
Het maatschappelijk werk van Kwadraad maakt in gemeente Katwijk onderdeel uit van het Wijkteam Katwijk en is bereikbaar via T 071 40 65 000. Zie verdere contactgegevens onder het Google-kaartje.
Voor meer informatie: www.katwijk.nl/zorg-en-inkomen/het-wijkteam

Zie voor contactgegevens onder het Google-kaartje.

Relatie- en Echtscheidingspunt

Wil je je relatie verbeteren? Of hebben jullie besloten uit elkaar te gaan en wil je weten wat er allemaal op je af komt? Hebben jullie kinderen en besloten te scheiden?

Voor hulp, advies en vragen kun je terecht bij het Relatie- en Echtscheidingspunt. Bijvoorbeeld voor juridische, financiële, emotionele, pedagogische en praktische vragen.

Je bereikt het Relatie- en Echtscheidingspunt op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur door te bellen naar T 071 40 65 000. Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Katwijk.

Steunouder
Steunouders bieden een kind een of twee dagdelen per week een gastvrij thuis en geven zo een steuntje in de rug aan hun ouders. Neem contact op via katwijk@steunouder.nl.

Locaties in de buurt

088 900 4000

Woon je in Valkenburg? Dan kun je op één van bovenstaande locaties terecht.

Wijkteam Katwijk, locatie Katwijk
Wijkteam Katwijk, locatie Rijnsburg
Opvoedadviespunt
Relatie- en Echtscheidingspunt
Ouderschap Blijft
Broodnodig
Buurtbemiddeling

Activiteiten in de buurt

Op dit moment zijn er geen activiteiten in de buurt gepland.

Echtscheidingsspreekuur

Kwadraad organiseert i.s.m. het CJG een echtscheidingsspreekuur voor alle inwoners uit Katwijk

Het echtscheidingsspreekuur kan bezocht worden door mannen en vrouwen die overwegen te gaan scheiden, reeds besloten hebben te gaan scheiden of meer informatie willen over echtscheiding. Het spreekuur is er ook voor ouders die al uit elkaar zijn en problemen hebben met de omgangsregeling voor de kinderen. Het echtscheidingsspreekuur is er voor alle vormen van samenleving (gehuwd, samenwonend etc.)

Elk spreekuur is er een maatschappelijk werker en een mediator/pedagoog aanwezig voor informatie, advies en emotionele ondersteuning. Mocht er meer of langere begeleiding nodig zijn dan kunnen er vervolggesprekken aangeboden worden.

Let op: telefonisch spreekuur Echtscheiding vanaf 7 september 2021 weer open

Vanaf 20 juli tot en met 6 september 2021 is het Spreekuur Echtscheiding gesloten. Vanaf 7 september 2021 is het Spreekuur Echtscheiding weer open.

Broodnodig

Heb je schulden? Hoe kom je van je schulden af?
Heb je een dreigende afsluiting van gas, water of licht?
Of achterstand in de huur? Hoe krijg je overzicht over je administratie?

Broodnodig biedt informatie, advies en begeleiding, zodat je het antwoord krijgt op jouw vraag. Broodnodig is voor alle inwoners van de gemeente Katwijk in financiële nood. Samen gaan we in gesprek over financiële problemen en kijken we wat we op
korte en lange termijn kunnen verbeteren.

Zie voor contactgegevens onder het Googlemaps kaartje.