Lansingerland

Maatschappelijk werk, Opvoedadviespunt, Spreekuur SamenDoen, Ouderschap Blijft, Steunouder en Scheidingspunt Lansingerland

Je vindt ons in gemeente Lansingerland op de locatie in Bergschenhoek; gebouw De Stander. Alle inwoners van Lansingerland kunnen hier terecht voor het open spreekuur van het maatschappelijk werk (zie informatie onder het kaartje). Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via T 088 900 4000.

Daarnaast biedt Kwadraad in Lansingerland:

Kijk onder het Google kaartje voor contactgegevens.

Locaties in de buurt

088 900 4000
Maatschappelijk werk
Opvoedadviespunt
Spreekuur SamenDoen
Ouderschap Blijft
Scheidingspunt Lansingerland
Steunouder

Scheidingspunt Lansingerland

Je wilt scheiden en graag goede informatie en wijzer worden met betrekking tot “echt”scheiding zonder ingewikkelde juridische taal. Bijvoorbeeld:

  • Wat moet ik doen om te scheiden?
  • Hoe vertellen we het de kinderen?
  • Wat is een ouderschapsplan?
  • Hoe regelen we de alimentatie en het pensioen?
  • Wat gebeurt er met onze bezittingen en eventuele schulden?

Kijk eens op de website van Scheidingspunt Lansingerland

Ouderschap Blijft

Ouders blijven ouders, ook na een scheiding. Kwadraad biedt ouders de mogelijkheid om de communicatie te verbeteren en samen tot goede afspraken te komen over de zorg en opvoeding waarbij het belang van het kind centraal staat. Ouderschap Blijft is bereikbaar via T 088 900 4000 (Lansingerland) of kijk op  kwadraad.nl.