Lansingerland

Maatschappelijk werk, Opvoedadviespunt, Ouderschap Blijft en Scheidingspunt Lansingerland

Je vindt ons in gemeente Lansingerland op de locatie in Bergschenhoek; gebouw De Stander. Alle inwoners van Lansingerland kunnen hier terecht voor het open spreekuur van het maatschappelijk werk (zie informatie onder het kaartje). Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via T 088 900 4000.

Locaties in de buurt

088 900 4000

We werken veelal vanuit huis. Onze kantoren en wijkcentra zijn in principe gesloten i.v.m. het coronavirus. Op een aantal locaties vinden alleen op afspraak gesprekken plaats volgens de geldende RIVM-regels. Vooralsnog is de planning om de groepsactiviteiten vanaf 1 september weer op te starten. We organiseren contacten op een andere manier, veelal via telefoon, videobellen of het online dossier. We zijn, zoals altijd, iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur via T 088 900 4000. We denken graag met je mee. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt of je aan het einde van deze maand nog geld overhoudt. Of als je problemen hebt in je relatie of je overweegt om te scheiden. Als je vastloopt in je opleiding of werk. Als je wilt weten hoe je het fijn houdt met de kinderen nu ze meer thuis zijn. Als je dakloos bent of dreigt te worden of als je iets anders dwarszit wat je graag met iemand wilt bespreken.

Maatschappelijk werk
Opvoedadviespunt
Ouderschap Blijft
Scheidingspunt Lansingerland