Nissewaard

Maatschappelijk werk in Thuis in de Wijk en Budgetinloop

Thuis in de Wijk is op vier locaties actief in Nissewaard. Het maatschappelijk werk van Kwadraad is deelnemer in Thuis aan de Wijk. Thuis in de Wijk is een initiatief om de leefbaarheid in de wijken te verbeteren en de zorg voor iedereen die ondersteuning nodig heeft. Naast Kwadraad zijn MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden, Pameijer, SWO en gemeente Nissewaard de initiatiefnemers.

Je kunt per 1 juli op vier locaties binnenlopen met hulpvragen over individuele ondersteuning. Bijvoorbeeld op het gebied van mantelzorgondersteuning, financiën weer op orde, invullen van lastige brieven of formulieren, verlies en rouw, gezinsproblemen, dagbesteding of een baan vinden, herstel van sociale contacten, ondersteuning bij wonen.

Binnen Thuis in de Wijk blijven dezelfde mensen werken als voorheen. En ook de zorg en ondersteuning die mensen nu ontvangen, loopt gewoon door.

Je kunt ook bellen met Thuis in de Wijk via 0800-1417 (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur). Je vindt meer informatie op de website van Thuis in de Wijk: www.tidwnissewaard.nl

Hoe kun je Thuis in de Wijk bereiken?
Kijk onder het Google Maps kaartje voor de locaties en tijden van de inloopspreekuren.

Locaties in de buurt

088 900 4000

We werken tijdelijk vanuit huis. Onze kantoren en wijkcentra zijn gesloten i.v.m. het Coronavirus. Groepsactiviteiten vervallen tot nader order. Maar al het andere werk gaat natuurlijk gewoon door! We organiseren contacten op een andere manier, veelal via telefoon, WhatsApp, videobellen of het online dossier. We zijn, zoals altijd, iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur via T 088 900 4000. We denken graag met je mee. Bijvoorbeeld hoe je alle ballen in de lucht kunt houden nu je thuis werkt met het gezin om je heen of als je je zorgen maakt of je aan het einde van deze maand nog geld overhoudt. Als je problemen hebt in je relatie of je overweegt om te scheiden. Als je vastloopt in je opleiding of werk. Als je dakloos bent of dreigt te worden of als je iets anders dwarszit wat je graag met iemand wilt bespreken.

Woon je in Abbenbroek, Biert, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Simonshaven of Zuidland? Dan kun je op bovenstaande spreekuren terecht.

Thuis in de Wijk, locatie Noord
Thuis in de Wijk, locatie Zuidwest
Thuis in de Wijk, locatie Zuidoost
Thuis in de Wijk, kernen Bernissesteyn (Atrium)
Budgetinloop