Nissewaard

Maatschappelijk werk en Thuis in de Wijk

Het maatschappelijk werk van Kwadraad is onderdeel van Thuis in de Wijk. Thuis in de Wijk is een initiatief om de leefbaarheid in de wijken te verbeteren en hulp aan te bieden voor iedereen die ondersteuning nodig heeft. Naast Kwadraad zijn MEE, Pameijer en SWO partner in Thuis in de Wijk.

Je kunt het Thuis in de Wijk spreekuur bezoeken voor vragen op allerlei leefgebieden zoals; geld en werk, relatie en scheiden, overlast en geweld, gezin en opvoeding, buurt en inburgeren, eenzaamheid en verdriet.

Contact
Als nieuwe cliënt kan je contact opnemen via T 0800-1417 (maandag t/m vrijdag 08.30-13.00 uur)
Of via het contactformulier op www.tidwnissewaard.nl

Ben je al een bekende cliënt? Dan kan je rechtstreeks met ons contact opnemen via T 088 900 4000.

Groepswerk
Naast de online trainingen die je individueel bij Kwadraad kan volgen, biedt het maatschappelijk werk ook groepstrainingen aan. Houd hiervoor de kalender in de gaten.

Schoolmaatschappelijk Werk in Nissewaard
In Nissewaard biedt Kwadraad ook voorschools- /schoolmaatschappelijk werk aan. Contact gaat via de intern begeleider van school.

Locaties in de buurt

088 900 4000

Woon je in Spijkenisse, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Simonshaven en Zuidland, de buurtschappen 2e Vlotbrug, Berenplaat, Biert, De Hoek of Moleneind? Dan kun je op bovenstaande locatie(s) terecht.

Thuis in de Wijk