Nissewaard

Maatschappelijk werk in Thuis in de Wijk en Budgetinloop

Thuis in de Wijk is op vier locaties actief in Nissewaard. Het maatschappelijk werk van Kwadraad is deelnemer in Thuis aan de Wijk. Thuis in de Wijk is een initiatief om de leefbaarheid in de wijken te verbeteren en de zorg voor iedereen die ondersteuning nodig heeft. Naast Kwadraad zijn MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden, Pameijer, SWO en gemeente Nissewaard de initiatiefnemers.

Je kunt per 1 juli op vier locaties binnenlopen met hulpvragen over individuele ondersteuning. Bijvoorbeeld op het gebied van mantelzorgondersteuning, financiën weer op orde, invullen van lastige brieven of formulieren, verlies en rouw, gezinsproblemen, dagbesteding of een baan vinden, herstel van sociale contacten, ondersteuning bij wonen.

Binnen Thuis in de Wijk blijven dezelfde mensen werken als voorheen. En ook de zorg en ondersteuning die mensen nu ontvangen, loopt gewoon door.

Je kunt ook bellen met Thuis in de Wijk via 0800-1417 (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur). Je vindt meer informatie op de website van Thuis in de Wijk: www.tidwnissewaard.nl

Hoe kun je Thuis in de Wijk bereiken?
Kijk onder het Google Maps kaartje voor de locaties en tijden van de inloopspreekuren.

Schoolmaatschappelijk Werk in Nissewaard
In Nissewaard biedt Kwadraad ook Schoolmaatschappelijk werk aan. Contact gaat via de intern begeleider van school. Bekijk hier de laatste (Corona) nieuwsbrief van het SMW.

Locaties in de buurt

088 900 4000

Woon je in Abbenbroek, Biert, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Simonshaven of Zuidland? Dan kun je op bovenstaande spreekuren terecht.

Thuis in de Wijk, locatie Noord
Thuis in de Wijk, locatie Zuidwest
Thuis in de Wijk, locatie Zuidoost
Thuis in de Wijk, kernen Bernissesteyn (Atrium)
Budgetinloop