Noordwijk

Maatschappelijk werk, Opvoedadviespunt, Spreekuur Echtscheiding, Buurtbemiddeling en Educatieve Coach

In Noordwijk bieden wij maatschappelijk werk aan via Voor Ieder 1.

Lisse

Kijk hieronder voor adressen en spreekuurtijden in Noordwijk. Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via T 071 204 05 01 (Noordwijk) of T 0252 74 20 25 (Noordwijkerhout). Dit nummer kun je ook bellen in geval van een crisissituatie buiten kantoortijden.

Spreekuur Echtscheiding
Kwadraad organiseert een echtscheidingsspreekuur voor alle inwoners van Noordwijk en is zonder afspraak te bezoeken. Een maatschappelijk werker, mediator, advocaat en financieel deskundige beantwoorden dan uw vragen. Het spreekuur is tijdens feestdagen en basisschoolvakanties gesloten.

Buurtbemiddeling
In Noordwijk bieden wij ook Buurtbemiddeling aan. Kijk onder het Google-kaartje voor contactinformatie.

Educatieve Coach (Klaar-over)
De overgang van thuis naar de kinderopvang en van de kinderopvang naar het basisonderwijs kunnen lastige overgangen zijn voor jou als ouder en jouw kind. De klaar-over helpt je met die overgangen.

Locaties in de buurt

088 900 4000

Woon je in De Zilk? Dan kun je op de locatie in Noordwijkerhout terecht

Maatschappelijk werk, woonkern Noordwijk
Maatschappelijk werk, woonkern Noordwijkerhout
Spreekuur Echtscheiding
Opvoedadviespunt
Buurtbemiddeling

Activiteiten in de buurt

Op dit moment zijn er geen activiteiten in de buurt gepland.

Spreekuur Echtscheiding

Het echtscheidingsspreekuur kan bezocht worden door iedereen die overweegt te gaan scheiden, reeds heeft besloten te gaan scheiden of meer informatie wil over echtscheiding. Het spreekuur is er ook voor ouders die al uit elkaar zijn en problemen hebben met de omgangsregeling voor de kinderen. Het echtscheidingsspreekuur is er voor alle vormen van samenleving (gehuwd, samenwonend etc.).

Spreekuur
Iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Jan van Brabantweg 1, 2171 HC Sassenheim

Je kunt elke dinsdag tussen 17 en 19 uur terecht met jouw vragen. Een maatschappelijk werker, mediator, advocaat en financieel deskundige beantwoorden dan uw vragen.

De CJG pedagoog van het Opvoedadviespunt

Opvoeden gaat niet vanzelf
Veel ouders/verzorgers lopen op tegen vragen en problemen bij de opvoeding van hun kinderen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een kind dat niet wil slapen of een kind dat erg verlegen is?

Hulp bij opvoeden
Je bent welkom op het Opvoedadviespunt voor informatie, advies en kortdurende begeleiding van de CJG pedagoog bij opvoeding, gedrag en ontwikkeling.
Ook voor advies over opvoedcursussen bij jou in de buurt.

Bereikbaarheid
Het Opvoedadviespunt is bereikbaar via T 088 254 23 84 en per e-mail opvoedadviespunt@kwadraad.nl

Een verwijsbrief is niet nodig.

Folder CJG pedagogen