Oegstgeest

Maatschappelijk werk, Opvoedadviespunt en Spreekuur Echtscheiding

Sociaal team
Kwadraad Maatschappelijk Werk werkt vanuit het Sociaal Team in Oegstgeest. Kijk onder het kaartje voor de contactgegevens.

Maatschappelijk Werk
Het Maatschappelijk Werk in Oegstgeest werkt samen met het Jeugd- en Gezinsteam en het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Rhijngeesterstraatweg in Oegstgeest. Kijk onder het kaartje voor adressen en spreekuurtijden van het Maatschappelijk Werk in Oegstgeest. Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via T 088 900 4000.

Spreekuur Echtscheiding
Voor inwoners van de Duin- en Bollenstreek die een echtscheiding overwegen of in werking hebben gezet. Kijk onder het kaartje voor contactgegevens.

 

Locaties in de buurt

088 900 4000

We werken tijdelijk vanuit huis. Onze kantoren en wijkcentra zijn gesloten i.v.m. het Coronavirus. Groepsactiviteiten vervallen tot nader order. Maar al het andere werk gaat natuurlijk gewoon door! We organiseren contacten op een andere manier, veelal via telefoon, WhatsApp, videobellen of het online dossier. We zijn, zoals altijd, iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur via T 088 900 4000. We denken graag met je mee. Bijvoorbeeld hoe je alle ballen in de lucht kunt houden nu je thuis werkt met het gezin om je heen of als je je zorgen maakt of je aan het einde van deze maand nog geld overhoudt. Als je problemen hebt in je relatie of je overweegt om te scheiden. Als je vastloopt in je opleiding of werk. Als je dakloos bent of dreigt te worden of als je iets anders dwarszit wat je graag met iemand wilt bespreken.

Sociaal Team
Maatschappelijk Werk, locatie Oegstgeest
Maatschappelijk Werk, locatie Rijnsburg
Spreekuur Echtscheiding
Opvoedadviespunt