Oegstgeest

Maatschappelijk werk, Opvoedadviespunt, Sociaal Raadsman, Budgetbegeleiding, Spreekuur Echtscheiding en Buurtbemiddeling

Sociaal team
Kwadraad Maatschappelijk Werk werkt vanuit het Sociaal Team in Oegstgeest. Kijk onder het kaartje voor de contactgegevens.

Maatschappelijk Werk
Het Maatschappelijk Werk in Oegstgeest werkt samen met het Jeugd- en Gezinsteam en het CJG aan de Rhijngeesterstraatweg. Kijk onder het kaartje voor adressen en spreekuurtijden van het Maatschappelijk Werk in Oegstgeest. Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via T 088 900 4000.

Sociaal Raadsman
De Sociaal Raadsman helpt bij sociaal juridische vragen. Iedere dinsdag van 14.00-16.00 uur is er een inloopspreekuur in het CJG (direct naast het gemeentehuis). Het is een inloopspreekuur, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je liever wel eerst een afspraak maken? Dan kan dat door te bellen met T 088 9004000.

Budgetbegeleiding
De Sociaal Raadsman kan, als de situatie daar om vraagt, budgetbegeleiding aanbieden. Gezamenlijk worden alle inkomsten en uitgaven in beeld gebracht, zodat men na een periode van ondersteuning/begeleiding weer zelfstandig (en mogelijk zonder ingewikkelde schulden) verder kan.

Spreekuur Echtscheiding
Kwadraad organiseert een echtscheidingsspreekuur voor alle inwoners van Oegstgeest en is zonder afspraak te bezoeken. Een maatschappelijk werker, mediator, advocaat en financieel deskundige beantwoorden dan jouw vragen. Het spreekuur is tijdens feestdagen en basisschoolvakanties gesloten. 

Buurtbemiddeling
In Oegstgeest bieden wij ook Buurtbemiddeling aan. Zie de link onder het kaartje voor contactinformatie.

Locaties in de buurt

088 900 4000
Sociaal Team
Maatschappelijk Werk, locatie Oegstgeest
Maatschappelijk Werk, locatie Rijnsburg
Sociaal Raadsman
Budgetbegeleiding
Spreekuur Echtscheiding
Opvoedadviespunt
Buurtbemiddeling

Activiteiten in de buurt

Op dit moment zijn er geen activiteiten in de buurt gepland.

Spreekuur Echtscheiding

Het echtscheidingsspreekuur kan bezocht worden door iedereen die overweegt te gaan scheiden, reeds heeft besloten te gaan scheiden of meer informatie wil over echtscheiding. Het spreekuur is er ook voor ouders die al uit elkaar zijn en problemen hebben met de omgangsregeling voor de kinderen. Het echtscheidingsspreekuur is er voor alle vormen van samenleving (gehuwd, samenwonend etc.).

Spreekuur
Iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Jan van Brabantweg 1, 2171 HC Sassenheim

De CJG pedagoog van het Opvoedadviespunt

Opvoeden gaat niet vanzelf
Veel ouders/verzorgers lopen op tegen vragen en problemen bij de opvoeding van hun kinderen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een kind dat niet wil slapen of een kind dat erg verlegen is?

Hulp bij opvoeden
Je bent welkom op het Opvoedadviespunt voor informatie, advies en kortdurende begeleiding van de CJG pedagoog bij opvoeding, gedrag en ontwikkeling.
Ook voor advies over opvoedcursussen bij jou in de buurt.

Bereikbaarheid
Het Opvoedadviespunt is bereikbaar via T 088 254 23 84 en per e-mail opvoedadviespunt@kwadraad.nl

Een verwijsbrief is niet nodig.

Folder CJG pedagogen