Oegstgeest

Maatschappelijk werk, Opvoedadviespunt en Spreekuur Echtscheiding

Sociaal team
Kwadraad Maatschappelijk Werk werkt vanuit het Sociaal Team in Oegstgeest. Kijk onder het kaartje voor de contactgegevens.

Maatschappelijk Werk
Het Maatschappelijk Werk in Oegstgeest werkt samen met het Jeugd- en Gezinsteam en het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Rhijngeesterstraatweg in Oegstgeest. Kijk onder het kaartje voor adressen en spreekuurtijden van het Maatschappelijk Werk in Oegstgeest. Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via T 088 900 4000.

Spreekuur Echtscheiding
Voor inwoners van de Duin- en Bollenstreek die een echtscheiding overwegen of in werking hebben gezet. Kijk onder het kaartje voor contactgegevens.

 

Locaties in de buurt

088 900 4000

We zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur via T 088 900 4000. In verband met het coronavirus vinden op kantoren en locaties alleen op afspraak gesprekken plaats. Groepen en trainingen worden weer hervat; digitaal als dat mogelijk is, face-to-face als dat nodig is. Bekijk 'Kalender' hier op onze site.

Sociaal Team
Maatschappelijk Werk, locatie Oegstgeest
Maatschappelijk Werk, locatie Rijnsburg
Spreekuur Echtscheiding
Opvoedadviespunt