Rijswijk

Maatschappelijk werk (sociale wijkteams) en Opvoedadviespunt

Maatschappelijk werk
Het Maatschappelijk Werk in Rijswijk werkt vanuit Sociale Wijkteams.

Klik hier voor meer informatie over het Sociaal Wijkteam in Rijswijk (informatiefolder van gemeente Rijswijk)

Het sociale wijkteam werkt zoveel mogelijk in de wijk en bij bewoners thuis. De medewerkers zijn daarom niet altijd op de vestigingen aanwezig. Zie hieronder de bereikbaarheid van team West en Oost.

Opvoedadviespunt
Je bent welkom op het Opvoedadviespunt voor informatie, advies en kortdurende begeleiding bij opvoeding, gedrag en ontwikkeling. Zie onder het kaartje de contactgegevens voor het Opvoedadviespunt.

Locaties in de buurt

088 900 4000

We werken tijdelijk vanuit huis. Onze kantoren en wijkcentra zijn gesloten i.v.m. het Coronavirus. Groepsactiviteiten vervallen tot nader order. Maar al het andere werk gaat natuurlijk gewoon door! We organiseren contacten op een andere manier, veelal via telefoon, WhatsApp, videobellen of het online dossier. We zijn, zoals altijd, iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur via T 088 900 4000. We denken graag met je mee. Bijvoorbeeld hoe je alle ballen in de lucht kunt houden nu je thuis werkt met het gezin om je heen of als je je zorgen maakt of je aan het einde van deze maand nog geld overhoudt. Als je problemen hebt in je relatie of je overweegt om te scheiden. Als je vastloopt in je opleiding of werk. Als je dakloos bent of dreigt te worden of als je iets anders dwarszit wat je graag met iemand wilt bespreken.

Sociaal Wijkteam West
Sociaal Wijkteam Oost
Opvoedadviespunt