Wassenaar

Maatschappelijk werk en Sociaal Raadslieden

Kijk hieronder voor adressen en spreekuurtijden in Wassenaar. Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via 088 900 4000. Dit nummer kun je ook bellen in geval van een crisissituatie buiten kantoortijden.

Daarnaast is er in Wassenaar één telefonisch loket voor welzijn, werk en zorg 
Er is één telefoonnummer waar inwoners met alle vragen over welzijn, werk en zorg terecht kunnen. Het telefoonnummer 088 – 654 93 80 is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Het telefonisch loket zorgt ervoor dat inwoners en professionals sneller de juiste deskundige vinden die ondersteuning kan bieden.

Locaties in de buurt

088 900 4000
Maatschappelijk werk
Sociaal Raadslieden
Formulierenbrigade

Team Wassenaar ook op social media

Relatie APK - Houd me vast

In Wassenaar verzorgen wij de cursus Houd me vast; een cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen! Hou de Kalender op onze site in de gaten houden voor startdata.