Woerden

Maatschappelijk werk, Sociaal Raadslieden, Pedagogisch Bureau, Buurtbemiddeling, Onafhankelijke cliëntondersteuning en Thuisadministratie

Maatschappelijk werk
Kijk hieronder voor adressen en spreekuurtijden in Woerden. Tijdens deze spreekuren kun je zonder afspraak binnenlopen bij het maatschappelijk werk. Wij zijn telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur voor informatie en het maken van afspraken via 088 900 4000.

Naast maatschappelijk werk biedt Kwadraad in Woerden ook:

Sociaal Raadslieden
De Sociaal Raadslieden zijn er voor alle inwoners die een vraag hebben over o.a. het recht op uitkering, studiefinanciering, huurtoeslag, belasting, ontslag, voogdij, juridische en rechtszaken etc. Zie de link onder het kaartje voor contactinformatie.

Buurtbemiddeling

In Woerden bieden wij ook Buurtbemiddeling aan. Zie de link onder het kaartje voor contactinformatie.

Onafhankelijke cliëntondersteuning
Voor vragen over zorg, wonen, echtscheidingen, mantelzorg, pleegzorg, PGB, opvoeden, werk en inkomen, dagbesteding, welzijn of onderwijs. Of als je ondersteuning wilt om te kijken wat jezelf of met hulp van familie of vrienden kunt doen. Zie de link onder het kaartje voor contactinformatie.

Thuisadministratie
Hulp bij het ordenen van administratie en financiën. Zie de link onder het kaartje voor contactinformatie.

Locaties in de buurt

088 900 4000

We werken veelal vanuit huis. Onze kantoren en wijkcentra zijn in principe gesloten i.v.m. het coronavirus. Op een aantal locaties vinden alleen op afspraak gesprekken plaats volgens de geldende RIVM-regels. Vooralsnog is de planning om de groepsactiviteiten vanaf 1 september weer op te starten. We organiseren contacten op een andere manier, veelal via telefoon, videobellen of het online dossier. We zijn, zoals altijd, iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur via T 088 900 4000. We denken graag met je mee. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt of je aan het einde van deze maand nog geld overhoudt. Of als je problemen hebt in je relatie of je overweegt om te scheiden. Als je vastloopt in je opleiding of werk. Als je wilt weten hoe je het fijn houdt met de kinderen nu ze meer thuis zijn. Als je dakloos bent of dreigt te worden of als je iets anders dwarszit wat je graag met iemand wilt bespreken.

Woon je in Harmelen, Kamerik, Kanis of Zegveld? Dan kun je terecht op bovenstaande spreekuren. Ook voor Buurtbemiddeling.

Maatschappelijk werk, locatie Woerden
Maatschappelijjk werk, locatie Harmelen
Buurtbemiddeling
Sociaal Raadslieden
Pedagogisch Bureau
Onafhankelijke cliëntondersteuning (OCO)
Thuisadministratie